Ori mai simplu sa suporti consecintele ca un barbat ce esti si pe viitor( daca vei avea unul raportat la ce tampenii faci ) sa nu mai recidivezi. Tara este plina de boschetari nu mai are nevoie de unul in plus. :-(
Pai : ai putea sa spui in felurile urmatoare : mama luni sau cand dracul ai zis cu amigdalitele alea tale... ca au inceput sa te doara si ti-ai facut griji si te-ai dus la doctor ( u singur) daca ii vreun in apropiere si a fost o coada mare... sau : m-am dus pana la magazin ca am gasit 500euro pe jos si m-am dus sa imi iau un mertan si cand m-am intors poarta scholii era inchisa si m-au tinut afara de era sa imi explodeze amigdalitele, alta : AAM CHIULIT! asta e se mai intampla nu eu am vrut nici u vina lui o fost! si gata succes
Fii "antena" de fiecare data cand tree sa dai o veste proasta baga una sau 2 vesti mult mai bune inainte sau cumparai mamei cv c stii ca ii place sau fii cat mai p lacul ei "cuminte". daca faci asa ai sanse d 50% sa fii iertat d tot. la mine merge d fiecare data, o fac sa se bucure si dupa nu se mai supara asa rau si ii trece aproape imedia(maxim ziua urmatoare). dar ai grija sa nu fie suparata deja cand ii spui vestea proasta. apropo 8 abs nu e nimic eu am terminat acu semestrul cu 40 d abs si media semestriala 9, 38. Ghici c i-am spus prima oara