1.Pai acum nu stiu daca ai avea sanse la el deoarece nu stiu ce gusturi are la fete,dar din cate am inteles ii plac fetele mai mari decat el acest lucru poate fi un dezavantaj intr-un fel da orice e posibil :X,incerca sa te imprietenesti cu el sa te apropii de el,poarta-te dragut cu el fi amuzanta,baietilor le plac fetele amuzante propune-i sa iesiti undeva afara[ in parca, in oras...], dar bine prima data cu niste prieteni, iar mai incolo ii poti propune sa iesiti doar voi doi :X 2.Pai foarte bine ca i-ai spus mamei deoarecei ei trebuie sa-i spui orice, pai intr-un fel are dreptate , dar nu te descuraja :X 3.Pai nu ai cum, daca te intelegi bine cu fratele tau si va spuneti secrete ii poti spune de acest baiat de care iti place si cine stie poate te ajuta, iar daca relatia ta cu fratele tau nu e prea buna mai bine nu ii zicica iti place de tip. 4.De ce sa rada sunt parintii tai nu au de ce rade de tine .Fi increzatoare si fa tot posibilul sa te apropi de tip. imprieteneste-te si apropiete de el mult! Succes!
Sper ca te.am ajutat funda?.