| lorenelorena a întrebat:

Hello everybody! Funda+ vot pentru cine ma ajuta...Deci sunt in clasa a 6-a si am 13 ani. Imi place de un baiat care e in a 8-a. Colegei mele de banca (best friends) ii place si ei de el, dar asta nu e o problema deoarece ii place de un alt baiat mai mult si isi schimba prietenul in fiecare saptamana. Tin sa mentionez ca acel baiat de car-mi place e prieten (doar amic) al fratelui meu (mai mare) si il cunoaste si mama si tatal meu. Nu am spus nimanui ca-mi place de el. Dar mai am o problema: el are sau a avut nu sunt sigura prietena intra 10-a si cam toate fetele fug dupa el pentru ca seamana un pic cu Justin Bieber (mie nu-mi place ne asta de Bieber-e un prost). Eu nu-l consider,, bun"(chiar ma enerveaza cuvantul asta) doar ca e destept dragut atata bine etc. adica stiti si voi...
acum intrebarile:
1. Am sanse cu el?
2. Ce sa ma fac ca i-am spus mamei de el ca (prietenei mele ii place de el ) sa vad ce zice si o zis sa-mi vad de treaba ca ala umbla cu din alea de liceu.
3.Cum sa confrunt faza ca e prietenul fratelui meu?
4. Ce fsa fac daca ai mei rad de mine (pentru asta )
Scuze ca am scris atat... Funda + vot

Răspuns Câştigător
| Codeine a răspuns:

1.Pai acum nu stiu daca ai avea sanse la el deoarece nu stiu ce gusturi are la fete,dar din cate am inteles ii plac fetele mai mari decat el acest lucru poate fi un dezavantaj sad intr-un fel da orice e posibil :X,incerca sa te imprietenesti cu el sa te apropii de el,poarta-te dragut cu el fi amuzanta,baietilor le plac fetele amuzantewinking propune-i sa iesiti undeva afara[ in parca, in oras...], dar bine prima data cu niste prieteni, iar mai incolo ii poti propune sa iesiti doar voi doi :X 2.Pai foarte bine ca i-ai spus mamei deoarecei ei trebuie sa-i spui orice, pai intr-un fel are dreptate straight face, dar nu te descuraja :X 3.Pai nu ai cum, daca te intelegi bine cu fratele tau si va spuneti secrete ii poti spune de acest baiat de care iti place si cine stie poate te ajuta, iar daca relatia ta cu fratele tau nu e prea buna mai bine nu ii ziciwinkingca iti place de tipwinking. 4.De ce sa rada sunt parintii tai nu au de ce rade de tine tongue.Fi increzatoare si fa tot posibilul sa te apropi de tipwinking. imprieteneste-te si apropiete de el multwinking! Succes!

Sper ca te.am ajutat funda?batting eyelashes.

0 răspunsuri: