| VanillaBear a întrebat:

Hello everybody.Imi place foarte mult sa ajut lume pe TPU dar doar de curand am realizat ca si eu am nevoie de ajutor.
Am 17 ani si pot sa spun ca imi place mancarea... poate prea mult.
Am 68 de kilograme si am facut o dieta in urma careia am slabit 10 kilograme deoarece aveam 78 de kilograme.
Sincer, m-am saturat sa fiu asa.Nu sunt grasa ca sa spun asa, si deci am talie, nu am burta, si forme in partea de jos as vrea totusi sa ajung la 60 de kilograme caci am 1, 70 si ar fi un raport aproape perfect.
Problema este ca la prima mea cura ma tot dadeam dintr-o parte in alta daca sa incep sau nu pana intr-o zi cand am vazut-o pe o amica de a mamei mele care a slabit foarte repede in putin timp. M-a infulentat foarte mult si m-a impulsionat in as fel incat am renuntat de tot la dulciuri, grasimi, sucuri etc. si am slabit 10 kg intr-o luna chiar inaintea scolii. Dar dupa ce am inceput scoala m-am lasat de cura si am ramas doar cu 10 kilograme in minus si nu cu 20 cum am vrut eu.
A-ti putea cumva sa imi dati cateva motive, hinturi sau orice credeti ca m-ar putea ajuta sa regasesc acea ambitie nebuna care m-a ajutat atat.
Astept raspunsuri va rog happy

xoxo Vanilla

Răspuns Câştigător
| deia a răspuns:

Uita`te la alte fete cat de bine arata, ce slabe sunt. Ti-ai dori si tu sa arati ca ele nu?
Imagineaza`ti cat de bine vor arata hainele pe tine, cate priviri vei atrage la strand sau pentru simplu fapt ca fiecare om ar trebui sa se simta perfect in propria-i piele.

Bafta.

4 răspunsuri:
| crazydia a răspuns:

Dami id tau si te voi ajuta

| byby_7642 a răspuns:

Trebuie sa fi incresatoare in tine si sa iti doresti cu adevarat.nu trebuie neaparats a ti o cura cel mai bun antidos este alergatul.alearga zilnic sau macar de 4 ori pe saptamana si iti garantez ca vei slabi.imbracate gros pentru ca vei trenspira mai mult.si poti manca ce vrei:p funda pls?

| byby_7642 a răspuns:

Si imi cer scuze pentru greselile de ortografie dar m-am grabitbig grin

| VanillaBear explică:

Astept raspunsuri aici va rog si mai astept cateva raspunsuri inainte sa ma decid happy