| MissA_5169 a întrebat:

Hello Everyone! Am o problema cam stupida.
Deci, mi-am reinstalat Windows-ul ieri, si acum cand dau din rotita in jus sau mult o ferestrea se misca parca in reluare laughing) Ceva gen in ape, nu stiu cum sa pot explica insa cred ca intelegeti. E ft. stresant! aveti o idee cum sa scap?happy

1 răspuns:
| cristi202 a răspuns:

Nimic mai simplu! Intri in Control Panel, System, in fereastra cu System Propeties intri la Advanced, Iar acolo apesi pe butonul Settings de la Performance, si apoi debifezi (la mine e prima, in XP) casuta unde scrie Animate windows when minimizing or maximizing> Beneficiile nu se vor reduce doar la disparitia acelui efect nedorit, ci la multe alte chestii, vei observa ca calculatorul ti se va misca ceva mai repede. TuneUp Utilities, un f bun program de intretinere de sistem, cind il rulezi prima oara, pentru optimizarea sistemului, una din cerinte pe care le are este tocmai aceasta.
Faptul ca ti-ai reinstalat Windowsul de curind, nu inseamna ca ai si rezolvat problemele calculatorului. Doar ca il faci sa se miste mai bine si sa fie stabil. Erorile ce le-a avut inainte pot sa apara si dupa reinstalarea Windowsului. De aceea e bine cind iti iei calculator nou, sa ai grija cum il folosesti (nici nu stim noi cit de mult conteaza acest lucru!), ca sa preintimpini aparitia erorilor, caci odata aparute, multe din ele nu mai dispar, orice ai face.