| TonyAndrey a întrebat:

Hello everyone,stiu ca i sa para foarte "kiddie like", dar ma intereseaza sa imi schimb look-ul, in ultimul timp am observat ca incep sa ma pot ca un batran gen sa pot haine care sa stau mai mult cu ele decat de obicei,numai gri, inchise la culoare, si datorita faptului ca sunt slab ca si constitutie mi-este greu sa gasesc haine pe masura mea:~190 cm / ~56 KG, si mai ales freza ma deranjeaza mult,pentru ca astazi ma spal pe cap,cand ma trezesc freza sta cum vrea, indiferent de cum ma pieptan, si am si 3 vartejuri...deci azi tepi, maine creasta,poimaine sta cat de cat cum il aranjez, si urmatoarea zi se face destul de rau pentru ca am parul gras, sau ordinea se amesteca.Ma intereseaza in special o freza care sa mi se potriveasca, ca sa stiu cum sa ma tund, si un stil de haine...ascult in principal muzica house/DNB/dubstep, rock dar nu ma prinde deloc par lung, blugi taiati de ex tongue. In fine orice sfat mai complex decat:"fa-te emo" e binevenit si sunt dispus sa incerc (varsta 22 Ani impliniti ieri happy )

Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

La multi ani! happy
Ia legatura cu un frizer priceput ( si mai tinerel ) care sa-ti sugereze pieptanatura in functie de tipul tau de par ( rebel ) si de conformatia fetei.

0 răspunsuri: