| Sebi141996 a întrebat:

Hello Grup. Am și eu o întrebare care nu găsesc un răspuns pentru ea și m-am gandit ca poate voi găsiți.
Cunosc o fata de ceva timp adică ani, am fost vecini și tot ne-am înțeles bine. Eu sunt plecat din țara și am început o relație împreuna de puțin timp. Totul suna frumos pana aici știu...
Ea este gemeni eu fecioara. Iar pe net am văzut doar descrieri urate și nu prea de înțeles cu compatibilitate între aceste doua zodii? Oare sa fie chiar așa!?
Noi ne înțelegem super ne facem planuri destul de mari pentru viitorul nostru... Mersi grup aștept raspunsuri și cel mai bun primește fundița

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Bagate frate in seama cu ea, pana nu o vezi tu cum reactioneaza nu iti poti da o parere, e simplu vorbeste cu ea si daca ea te place atunci ma chemati la nunta

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Depinde, astea cu zodiile sunt interpretabile.
Horoscopul zilnic e categoric cea mai mare prostie.
Dar la astea cu compatibilitatile exista o oarecare dreptate, dar nu e neaparat sa fie si adevarata.
Fiecare zodie are o perioada a anului in care e la "conducere" si acele perioade pe parcursul vietii te influenteaza, iti determina unele caracteristici, zodiile au facut legatura dintre acele caracteristi si perioada de nastere astfel incat stiu mare parte cum se comporta un om dintr-o anume perioada, si uite asa ei au analizat asta au facut comparatii, si asa au facut legatura intre zodiile care e posibil sa nu se inteleaga, de exemplu leu si taur, doua zodii orgolioase, e clar ca la certuri e razboi.
Cam asta e treaba, nu e neaparat sa fie corect ceea ce spun zodiile, daca merge, merge!

| Nemessys a răspuns:

Aualeu. altul' cu zodiile. Ba deci mor cand vad chestii de genu'!
Iti zic cat mai pe scurt : LASA, NAIBII ZODIILE! SUNT O PROSTIE! Clar? De ce judeci omul dupa perioada in care s-a nascut? Nu inteleg. Deci frate, daca-ti mai aduc eu alte 10 persoane de aceeasi zodie ca a ta, pe cat pui pariu ca nu o sa te intelegi cu ele? Daca cineva s-a nascut in luna X, asta nu inseamna ca o sa fie bun, educat, destept etc... si daca altcineva s-a nascut in luna Y, asta nu inseamna ca o sa fie, golan, prost, drogat, etc. Cum este si la horoscop. Zice despre zodia capricorn despre nu stiu ce. Dar nu toti oamenii cu aceasta zodie au aceeasi varsta si acelasi sex. Zice ca o sa ai noroc la bani dar esti sarac lipit in continuare, zice ca o sa iti gasesti dragostea, dar ramai single pentru inca 2 ani, zice o sa ai o zi frumoasa plina de bucurii dar versi pe putin un litru de lacrimi. PROSTII. Dar mi-a venit mie o idee. Daca vreau sa fac cunostinta cu cineva, de ce sa o mai intreb ce-i place si ce nu-i place, cand pot sa o intreb,, ce zodie esti?". Si gata. Nu mai trebuie sa pun 1000 de intrebi cand pot sa-i pun direct acea intrebare. Si daca e zodia X, gata, nu se potriveste cu mine. Cand de fapt sunt foarte mari sansele ca sa se potriveasca. Dar nooo e zodia X, nu, nu, nu se potriveste, clar. Sper ca te-am lamurit. -_- Te intelegi bine cu ea? fa-ti de cap. Lasa-le-n @&*(! mea de zodii. -_- E ca si cum mi-ai vorbi de fantome, zau.

| radualmasan a răspuns:

Asculta, prietene si tine bine minte: viata ta nu trebuie sa fie influentata de RAHATUL acela aberant de Zodiac. Tu esti om inteligent, sper... Zodiacul este o aberatie fara utilitate reala si fara acoperire stiintifica. Nu te mai lua dupa zodiac, ia-te doar dupa inima ta si creierul tau.