| Badab a întrebat:

Hello guys!
Am o problema, as zice eu. Cred ca stim cu totii ca exista persoane cărora nu le place sa li se faca masaj. Problema mea este ca mie nu imi place sa fac. Si asta nu mi se pare deplasat neaparat, ce mi se pare deplasat e ca daca imi cere cineva sa-i fac masaj (de ex. Mama mea), simt o stare de nervozitate si anxietate si ma simt datoare sa ii fac masaj. Nu pot sa imi explic exact de ce, dar ma irita cand cineva imi cere sa fac asta.
Precizez ca am 23 de ani si sunt fata.
Dau funda celui mai detaliat si concret raspuns pentru problema mea, in caz ca exista unul.
thx happy

2 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ai inceput cu persoanele carora nu le place sa li se faca masaj si ai precizat ca problema ta este ca nu iti place sa faci... masaj. Nu vad legatura aici, deci ai sugerat faptul ca exista persoane carora nu le place sa li se faca si persoane carora nu le place sa faca, iar tu esti in cea de-a doua categorie?

Legat de a doua parte, nu iti place cand cineva iti zice sa ii faci masaj, exemplu mama ta. Te simti datoare. Asta inseamna ca ti s-a facut inainte si te simti datoare sa faci si tu? Pana la urma... este oarecum normal. Masajul ar trebui sa fie ceva relaxant, daca cineva iti face inainte si esti relaxata, dupa... nu prea iti vine sa mai faci si tu, pentru ca asta ar insemna sa nu mai stai relaxata. Este ceva pfishic mai mult, o idee.

Acum nu stiu exact ce ai vrea sa stii mai mult, cum sa rezolvi aceasta "problema" sau?

| Catrice a răspuns:

Fițe. "Im a princess, I'm not doing this" genhee hee