Da..asta este natura oamenilor,de a critica si a jigni si sa stii ca indiferenta este cea mai buna cale ^^. Crede-ma,sunt rocker si mi se spunea emo ,si ce... Daca vor vedea rockeri ca zic asta, probabil ca vor zice ca si eu sunt "pitipoanca "(si nu inteleg de ce, adica e doar un avatar-al tau ), dar , totusi e important sa ii ignori. Daca tu te simti bine, asta e cel mai important ^^
"Mooonsure va ramane cu poza asta indiferent de blabla...". Vaaai, cine-o fi si Mooonsure asta. Deci ador tara asta! Sunt de 3 ani aici si gasesc numai pitipoance depravate la toate colturile.
Tu numesti niste oameni "prosti" numai pentru ca au o parere? Bine ca esti tu inteligenta si-ti pui avatare de genul. Daca te-ar duce putin capul nu le-ai da atentie si in felul asta n-ai mai fii bagata in seama, dar noh... tu trebuie sa dai replici foarte originale . E, dar presupun ca te citeaza multi filosofi... no offense, sloo.
Just sayin´. Mooonsure este cineva, nu cred ca ai cautat inca pe Google, scuze. Ar trebui sa te informezi inainte de a vorbi, habar nu ai ce inseamna Mooonsure, si nu te lauda tu ca esti de 3 ani in aceasta tara, ca nu ma intereseaza. LOOOl, am pus paie pe foc...Si da, raspund cu replici originale, specifice traditie mooonsure. :*
Ce dura mai esti
Waa
Tu nu mai intrii pe mess?
Cateodata dc imi simti lipsa?
Da ma si de cate ori intru nu te prind.
acum sunt on ai ocazia sa ma prinzi
Buna!
Si de ce trebuie sa-i bagi neaparat in seama?
Lasa-i sa vorbeasca cat ii tine gura, ca cu vorba raman!
Atata stie si lumea din ziua de azi, numai sa jigneasca si sa critice, altceva mai bun n-au de facut!
Daca tu te simti bine asa, lasa-i pe ei sa vorbeasca in continuare!
Lasa lumea sa vorbeasca,
Tu asculta, razi si taci,
Nu ai grija ce spun altii,
Ci ai grija tu ce faci!
Sper ca te-am ajutat!
Pa, pa!
Cri, cri, Crye, se aud sunete de greieri. Mai mai, ce cunoscut imi suna numele asta! In niciun caz nu e fostul meu nume de facebook, nici nu am auzit de asa ceva, nu? Si ce coincidenta ca inainte te chema anachickenbanana. Si pe mine nu ma cheama Ana, nu, nici nu am auzit de asa ceva, noo.
Acum serios, imi place ca ma copiezi. Ma simt originala, demna de luat in seama si importanta in viata ta. Continua!
Jalnic. mi se rupe mie ca pe tine te cheama Ana. Considera-te in continuare originala ca mi se rupe si de asta.
Ma cheama Ana-Maria Cristina E daca chiar te intereseaza, nu am facebook si nu stiam ca e impotriva regulamentului siteului ca nick'ul sa aiba legatura cu numele meu. Scuzele mele!
Si un sfat: bagati fitele si atitudinea asta dezgustatoare de unde le-ai scos si vezi-ti de viata ta jalnica in continuare.
pa, pa
Of, of, ce te aprinzi așa? Cred că te-am prins într-o pasă proastă. Mă rog, nu știam că te cheamă la fel. Fostul meu nume de facebook era Ana Crye și pe tine înainte te chema anachickenbanana. Mă gândeam că ești un troll menit să mă parodieze. Nu mă înțelege greșit, nu mă cred importantă, dar nu mai accept să se șteargă cu mine pe jos. Punct.
Te cheama Ana Maria? Ce nașpa. Nu îmi place numele ăsta. Dar nu cred și nu trebuie să îți pese.