Buna larilarisa2,
Repet si iar repet, prieteni adevarati rar mai exista in ziua 'de azi'. Iar un 'prieten' care iti stie secretele, se poate transforma in cel mai mare dusman, deoarece se poate folosi de secretele tale ca sa te faca sa te simti prost. Nu te lasa intimidata. Un sfat: Nu ii mai zi secretele tale, ca faci mai rau. Acum deja i-ai zis si nu poti da timpul inapoi. Dar si ea are voie sa vorbeasca si cu alte fete, doar nu este un singur om pe Pamant. Deci momentan nu i-a zis nimanui... Nu te mai gandi la ce i-ai zis. Asteapta sa vezi ce se intampla si apoi vezi ce faci. Nu are rost sa te panichezi, nu lua decizii pripite in legatura oamenilor sau altor lucruri. Nu arata ca esti nelinistita. Fi indiferenta.
Si in legatura cu rasul de cosurile tale, nu ar trebui sa rada. Nu este niciun lucru amuzant ca ai cosuri, nu este ceva de care sa te amuzi.
Bafta!
Si o zi buna in continuare...
Un prieten nu este numai un cuvant, ci simbolizeaza respectul si increderea. Un prieten adevarat este acel pe care te poti baza, ai incredere si iti va veni mereu in ajutor. Daca tu crezi ca ea ti.a fost prietena adevarata pana acum,e totul ok,nu va afla nimeni secretele tale. Incearca sa iti exprimi punctul de vedere,sa vorbiti,calm,fara cearta,iar daca ea va incerca sa iti reproseze ca dc nu ai incredere in ea, spuneti ideile pana la capat, nu te lasa asa usor "batuta".Eu asa cred ca ar trebui sa faci. Bafta.
Pai daca iti este prietena foarte buna nici macar nu ar trebui sa stea de vorba cu fetele alea, ba dimpotriva daca ele te barfesc ea ar trebui sa se bage si sa te apere, dar oricum chestia asta nu s-a intamplat ca altfel nu ar mai fi stat de vroba cu ele. Deci, eu zic sa nu o mai intrebi nimic, sa te comporti normal si sa nu dai chiar atat de multa atentie si gata. Odata ce ai spus niste secrete cuiva in care nu esti sigur ca ai incredere, poti sa iti iei gandul de la treaba asta. Fapta e consumata si daca vrea sa zica ceva acum sau mai tarziu, o va face. La urma urmei poti sa nu recunosti nimic si cel mai bine ar fi daca nu ti-ar mai pasa atata. Ca sa iti raspund mai clar la intrebare, faptul ca a vorbit cu fetele alea nu inseamna neaparat ca a spus si secretele tale.Si incearca sa nu o mai intrebi pentru ca oricum daca a facut-o nu iti va spune niciodata, dar cu timpul o sa afli singur de la altii si atunci o sa-ti dai seama de ce fel de persoana e. Un ultim sfat:ai mare grija ce spui si cui, ai grija cum iti alegi prietenii, ei trebuie sa dovedeasca in primul rand ca merita sa ii spui un secret si trebuie sa ii cunosti de foarte mult timp, pentru ca oamenii sunt schimbat-ori si o sa fi uimit cand o sa vezi ca persoana in care aveai cea mai mare incredere, te-a tradat. Sper ca ti-am fost de ajutor, macar putin.
In primul rand tu ai putea sa vorbesti cu eu si daca vrea intr-adevar sa te "parasca" nu ar trebui sa iti pese chiar daca sunt lucruri personale iti spun daca traiesti cu un sentimet din asta poti sa recurgi la alte lucruri neplacute pentru alti asaa ca gandeste-te bine dar ori cum nu cred ca o prietena adevarata ar face asa ceva si daca o face eu spun sa nu o mai consideri prietena Parerea mea
anonim_4396 întreabă: