| Morenastyle a întrebat:

Hello! In fiecare vineri, sambata si duminica, am iesit in oras cu fetele. dar problema e ca eu sunt mai cuminte si asa, nu sunt ca ele. ele se imping pe strada, vorbesc de baiatii, incearca sa isi faca lipeala, ii compara etc. in schimb mie nu imi place deloc asta. daca le zic ca nu vreau sa ies cu ele, se supara ca de ce nu vreau, dar daca vin aproape nici nu ma baga in seama si rad de mine.

azi trebuia sa plec undeva dar nu am mai plecat. si totusi ca sa nu ies cu ele, le-am continuat sa le zic ca nu sunt acasa. nu le-am raspuns deloc la telefon, chiar si pe mess stau pe invizibile.

credeti ca e bine ce am facut?

imi puteti da niste sfaturi?

Multumesc.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| catalin94 a răspuns:

Daca o tii tot asa o sa te departezi de ele ...aratale ca nu esti bufonul lor ca sa rada de tine, daca chiar te deranjeaza asa mult mai bine le spui in fata ca nu vrei sa mai iesi cu ele chiar daca se vor supara, si tu ai fost suparat cand radeau de tine.

| cristiana_4483 a răspuns:

Cel mai bine spune-le verde-n fata ca te deranjeaza modul in care te trateaza ...si eu am facut la fel cu prietenele mele si lucrurile s0au schimbat(nu mai fac glume proaste pe seama mea). incearca!

cat despre faza ca baietii nu stiu ce sa zic...cand vine vorba de ei schimba subiectu' s-au spune-le ca te deranjeaza

| Shadowcat a răspuns:

E ok ce ai facut tu. Daca nu te simti bine in compania lor atunci nu ar trebui sa iesi cu ele. Poti sa le spui ca nu esti genul acela de fata si ca ar fi mai bine sa va intalniti mai rar.

| sanziana_7856 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa le spui in fata ceea ce crezi.si in plus si eu am o prietena de acest gen. care evista sa iasa afara, dar nu stiu dc?
de fapt vine cu scuze patetice, ...mai bine le spui adevarul.nu le poti evita la nesfarsit!