Eu am idei
incearca sa gasesti pe net culoarea si parfumul caree se potrivesc cu zodia ta de ex eu sunt taur si am verde incerc sa combn nuantele de verde pentru a obtine si alt ceva si ma imbrac si cu blugi si tenisi numai ca am o iedeeuite tu le propui baietilor sa va vedeti undeva ei te asteapta acolo si uauuu te vad cu fusta scurta o bluza sexy, pierce, si pantofi draguti o sa fie...uau o sa mearga dupa tine ca albinele la miere
Sa sti ca si eu sunt mai baietoasa si grasuta, dar eu combin stiluri de imbracaminte.De exemplu, port bluza care are tricou lipit de maneci (sper sa intelegi) dar tricoul este rosu si are stele.Manecile sunt negre.Le asortez cu o pereche de pantaloni negri pe corp si papuci maro.Imi iau un hanorac rosu cu gluga, dar nu-mi iau sapca.PS:fac aerobic si iubesc hip-hop/rapul :X
Imbracate mai mulat si fa mult sport asa o sa fi si sanatoasa si frumoasa
Mie imi cam pari feminina la cate pui.
Nu trebuie sa te schimbi.
Daca asta e felul tau de-a fii.nu trebuie sa te straduiesti sa pari ceea ce nu esti.
Sunt si baieti carora le plac fetele mai baietoase.
Daca te imbraci mai "sexy" [bluze, scurte.cacaturi] nu o sa pari decat mai.panarama.
Imbracate cum iti place dar mai adauga ceva culoare[tricouri funny sau ...nu stiu.].un machiaj subtil si un zambet finut.cred ca ajunge. Bafta!