| newaccountbye a întrebat:

Hello! Încep liceul și am cunoscut câțiva colegi prin mesaje, cu unul chiar am vorbit destul de mult și suntem prieteni intr-un fel. Când îl văd luni, cum ar trebui sa ma comport sau cum sa îl salut? Sa întind mâna stil frățește, adică salut de genul https://images.app.goo.gl/JzVUX9QwC7zKC4FA7?
Sau spuneti voi ce atitudine sa iau sau cum sa ma comport cu colegii mei! Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ca in poza ta, ca aia se face la americani, nu la romani si s-ar putea sa te injure sau imbranceasca, fiindca nu va pricepe ce vrei tu sa faci.

saluta-l usor din cap ori Intinde mana simplu si normal, cum da tot romanul mana, asa:
https://www.marian-rujoiu.ro/......rucuri.jpg

| Hyperion7 a răspuns:

Îl saluți stil frățește și va mai băgați în vorbă daca e.
Nu trebuie sa te comporți cumva anume, trebuie sa te comporți natural, ca și când ați fi prieteni de mici sau ma rog, înțelegi tu.
Bafta!

| newaccountbye explică (pentru Hyperion7):

Ma întrebam dacă e mai Ok sa îl salut ca in poza cu mâna sa zic ridicată mai sus ca băieții/fratii sau sa o întind mai jos, mai normal, nu știu cum sa ma exprim.

| Hyperion7 a răspuns (pentru newaccountbye):

Poți să îl saluți normal,cum se saluta colegii de lucru,de exemplu.
E de bun gust, civilizat si arăți că nu ești un descreierathappy
Eventual daca vrei sa vă salutați după ca-n poza, puteți să o faceți, dar prima oara trebuie sa fie ceva fin, părerea mea.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Sincer nu te entuziasma, în prima zi nu prea ai timp de interacțiuni cu colegii, pentru că diriginta/ dirigintele o să vă țină anumite discursuri, o să vă alegti banca, o să primiți orarul și manualele și după acasă, deci nimic mai mult.
De marți îi poți spune un " bună" sau așteaptă să vezi dacă acesta are de gând să facă el primul pas.

| Anonimul35 a răspuns:

Pai depinde de felul lui, daca e mai timid încearcă să faci pași mici, gen îl saluți îl complimentezi și apoi va luați la vorbă, daca e mai impulsiv poți să ii intinzi mana in stil frățește