Eu spunca nu este bine sa-i spui nimic, ca va face plangere la directorul scolii ca esti gay si-i faci avansuri.
Te-ai dus prea departe!
Ai spune cuiva că-l placi nu înseamnă "avansuri".
Ba exact asta inseamna, ca la gay nu o sa iesiti voi de mana pe strada, cum ai afce cu o fata, ci direct la actiune.
Dacă vin și-ți spun că-mi place de tine, asta înseamnă că ți-am făcut avansuri?!
Înseamnă că doar ți-am spus si punct. Dacă simți la fel, îmi spui și tu, dacă nu, îmi spui că nu si te las in pace.
Cand esti baiat si spui altui baiat ca-ti place de el, se poate interpreta ca avansuri sexuale.
Oofff!
Oricât aș încerca să-ți explic, nu înțelegi.
Diferenta dintre noi doi este ca tu esti adolescent si eu adult cu multi ani de experinta de viata, traind si muncind intr-o tara unde lesbiasismul este acceptat si inteles, dar chiar si aici asemenea remarci sunt interzise in la locul de munca si in scoala, fiind considerate invitatii cu tenta sexuala sau "harasare sexuala".
Și eu locuiesc în Germania, si si aici este acceptata comunitatea LGBT, dar asta nu are nicio treabă cu intrebarea pe care am adresat-o eu.
Eu nu locuiesc in Germania, ci in Australia, tara care serbeaza MardiGras si care oficiaza casatoriile intre gay si lesbiene.
Si in Germania se oficiază astfel de căsătorii dar nu despre asta e vorba. Te-ai dus cu totul și cu totul în altă direcție!
Întreabă-l direct și spune-i ca se comporta ciudat. El o sa înțeleagă și asa poate o sa poti sa il mai întrebi câte ceva
M-am gândit si eu la asta dar nu stiu dacă să-i scriu un mesaj sau sa vorbesc fața în fața cu el.
Zic sa începi prin mesaje ca el sa vorbească mai deschis cu tine în persoana, ai zis ca e timid deci