anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello. happy Intrebarea mea de azi e urmatoarea : e chiar atat de anormal ca nu am iubit la 14 ani ai mei? pe la 13 am avut primul sarut ( simplu, nu french ) dar il regret. Eu l-am iubit ca proasta si el si-a batut joc.Acum trec a8-a si vreau sa ma concentrez pe scoala, ca dau examene. Mama mereu ma bate la cap sa imi fac unul. straight face inca nu am intalnit marele fat frumos, la liceu oare se va intampla minunea asta?

2 răspunsuri:
| iLoveMusic01 a răspuns:

Hei! Nu e nici o problema ca nu ai momentan un prieten. Asta nu inseamna ca situatia nu se poate schimba. Baietii sunt cam nesimtiti in ziua de azi, nu toti pun pret pe o relatie. Eu cred ca ai sa iti faci un prieten in scurt timp si sper sa va tina. Deocamdata concentreaza-te pe examene si spune-i mamei tale ca o sa ii prezinti baiatul x cand o sa il intalnesti. La liceu sunt multi multi multi baieti deci sigur o sa ai de unde alege.laughing Funda pentru raspunsul meu? :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e nimic anormalhappy.
E anormal sa fii cu un baiat pe care nu-l iubesti, doar de "ochii lumii".
AM ramas surprinsa cand am citit ca mama ta te bate la cap sa iti faci iubit. Wow, sunt rare cazurilewinking.
In orice caz, ai tot timpul din lume pentru o relatie. happy Mai ales la liceu, e imposibil sa nu te indragostesti!happy De ce crezi ca se spune ca "anii de liceu sunt cei mai frumosi"? big grin
Oricum, in clasa a 8-a trebuie sa te concentrezi pe invatat, pentru ca ai de dat examenul de sfarsit de gimnaziu. Nu ai nevoie de un prieten care sa stea toata ziua pe capul tau sa iesiti etc.
Incepand cu liceul, ai foarte mult timp pentru relatiihappy.