Depinde scumpa.
depinde de multe.
Eu spre exemplu sunt innebunit dupa fetele mature ( cam rar si vad asta doar de pe la 25 in sus )
Eu arat mai ' tinerel ' din fire mai ales de cand m-am tuns si mi-am dat jos cerceii.Arat de 14 15 ani (inainte imi dadeai si peste 25 daca am vedeai)
E cam greu ca o fata care arata maturizata sa se uite la un baiat care arata copil ^^
Ai mei imi spun ca in timp acest 'dezavantaj' se va transforma in un 'avantaj' dar nu stiu ce sa spun sa revenim. Vreau o fata sa stie ce vrea de la viata.
Sa stie ce sa astepte.
Sa fie gata sa ofere tot ce ii ofer
Vreau o fata/femeie care sa stie sa iubeasca sincer.
Nu sa se joace cu dragostea
Sa stie sa imi arate afectiune cand am nevoie
Sa stie sa imi spuna vorbe dulci.
Nu suport acele vipere ^^ care iti trimit 'sageti din priviri'
Fii o fata cu capul pe umeri
Depinde ce fel de baieti vrei
Dar un mic sfat
Cei mai timizi baieti aia te pun cu botu pe labe.
Nu subestima
Intrebarea ta are ca raspuns,, Degustibus et coloribus non disputandum!". Fata perfecta, desi acest termen este impropriu ar trebui sa aiba un suflet frumos, luminos si curat. Sa fie tandra, intelegatoare si iubitoare. Sa fie sincera si onesta. Nu m-as supara daca unoeri mi-a atrage atentia, sau daca din cand in cand ar fi putin mai aspra. Sa aiba simtul umorului si sa stie sa vorbeasca. Sa fie pragmatica si carismatica, plina de viata. Ambitia si determinarea sunt alte calitati importante. La trasaturi fizice doar bunul Dumnezeu poate sa -mi lumineze ochii.
1 la mana sa fie singera 2 la mana sa fie"cuminte"3 la mana sa nu fumeaza ( maenerveaza la maxim fetele care fumeaza) 4 la mana sa fie sufletista cel mai important si putin simtul umorului Spe ca te-am ajutat! (bine am uitat sa fie si atragatoare )