Salut,am aceiasi problema.La 14 ani am 1.77.Pentru mine este o complexitate foarte mare(sint cea mai inalta din clasa) Dar toti cei din jur imi explica ca este un avantaj foarte mare, multi doresc sa fie inalte dar nu mai cresc.Cred ca cea mai buna varianta este sa gasim toate avantajele, si sa ne bucuram de asta.Cred ca toate colegele tale te invidiaza.La mine e mai greu pentru ca sunt cam mica pentru asa inaltime.Trebuie sa te primesti asa cum esti si sa fii increzuta.Nu uita ca fetele inalte sunt mult mai frumoase
Am uitat sa mentionez ca sunt fata, oricum va multumesc din suflet fiecaruia in parte pentru cuvintele frumoase, m-ati facut sa prind curaj! Chiar mi-as dori sa va dau fiecaruia in parte funda, dar nu se poate, va multumesc din tot sufletul meu! :*
Stai liniștit că nu ești singurul.Eu am 14 ani și 1.81.E destul de ok să fi înalt, nu e un dezavantaj. Dacă te-ai dezvoltat acum probabil nu te mai dezvolți după 18 ani.
Da-mi mie cativa cm de la tine! Eu am tot 16 ani si am 1.61 m. Mi-as dori super mult sa ma mai inalt, dar nu prea mai am sanse... Din clasa a6a n-am mai crescut deloc. Asa ca bucura-te de inaltimea ta si gandeste-te ca altii (ca mine) si-ar dori sa fie asa.
Buna! Si eu am aceiasi problema. Am 14 ani si 1.70, tot sunt cea mai inalta din clasa. Insa niciodata sa nu te complexezi, e frumos sa fii inalt. Oricum, ai o inaltime normala pentru varsta ta! Succes!