| blackeyes90 a întrebat:

Hello! Ma duc in banchet la Brasov pentru 3 zile. Ce ar trebui sa contina bagajul meu? Haine, cosmetice s. a? Va rog spuneti-mi.

Răspuns Câştigător
| Lala a răspuns:

Buna. Eu, in locul tau, stiind ca stau trei zile mi-as alege de pe acum vreo 5-6 tinute de schimb, ca sa fiu sigura ca-mi ajung laughing Ia-ti, printre tinutele astea, cel putin una groasa. Pe langa haine, sigur ca ar trebui sa-ti iei si cosmetice la tine, doar trebuie sa te fardezi un pic pentru banchet, nu? happy Nu uita insa sa-ti iei obiectele de igiena personala (periuta, pasta de dinti, perie, sapun sau gel de dus, sampon, spray sau parfum, o crema ceva, daca folosesti), poate un pachet de servetele umede, un prosop sau doua, cel putin o incaltaminte comoda, pijamale si destule perechi de sosete laughing, poate niste papucei de casa, un mp3, un pachet de carti, un aparat foto. un Paracetamol, sau orice folosesti tu pentru raceala, in caz de ceva. Nu uita sa-ti iei portofelul, cu actele necesare si bani si telefonul :p In rest nu stiu ce sa-ti mai spun, cred ca asta ar acoperi tot. Drum bun si distractie placuta! happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama da ce interesanta te dai

| Flav a răspuns:

Te duci ''in'' banchet? Palaaalillaaaaa!