| Briosacuafine a întrebat:

Hello! Ma gandesc de mult timp sa-mi fac piercing in limba. M-am informat si despre riscuri, infectii si am vorbit si cu un domn de la salon. Acum intrebarea mea e urmatoarea: Cum pot sa-l ascund de parinti? De unul dintre ei, de fapt. Mama mea nu are o problema cu piercingul, dar tata nu suporta asa ceva, nici macar tatuajele. Daca ar afla s-ar supara o perioada, o saptamana sau doua, iar apoi ar accepta, dar eu prefer sa-l ascund decat sa se supere. Mai mult se supara pentru ca ii e frica sa nu ma vada unchiul meu, fratele lui, ca mai apoi sa spuna ca sunt "destrabalata" si ca nu au stiut sa ma creasca. La noi in familie a fost mereu problema aceasta, gen se observa ca se simte oarecum inferior in fata fratelui sau. Nu imi interzice, dar clar nu-si doreste. Nu-l fac nici pe banii lor, am lucrat o perioada si mi-am adunat bani. In vara, dupa ziua mea, merg in Anglia si raman acolo cativa ani deci nu trebuie sa-l ascund o perioada lunga de timp. Cateva sfaturi, idei, va rog frumos? Am 19 ani.

Răspuns Câştigător
| IoanaaaaaaaaTpu a răspuns:

Nu prea ai cum să-l ascunzi, se va vedea când vorbești. Dar, având în vedere faptul că ești majoră, este fix problema ta ce faci.

3 răspunsuri:
| AliTheo18 a răspuns:

Esti mare, oarecum ar trebui sa ai independenta, dar depinde si de parinti, de caracterul lor etc. Eu zic sa-l lasi naiba. Si eu ma gandeam sa-mi pun o groaza de cercei in ureche, fiind mai sexy asa, mai privita, habar n-am. Il poti ascunde, fiind in gura, nu te controleaza in gura, zic si eu. Nu cred ca se vede in gura, sau uita-te la cineva care are si vezi daca se vede, o data ce ai facut-o, nu au ce sa-ti faca. Acum depinde si de relatia ta cu parintii etc, tu ii cunosti cel mai bine. (Il cunosti) Parerea mea este sa nu-ti faci, dar de fapt avem voie sa ne exprimam cum vrem. Nu am ce sa zic mai mult, succes.

| darrio2007 a răspuns:

La 19 ani intrebi asa ceva? Esti majora si poti face asta fara acordul lor. Daca se supara ii trece.

| MI_Niico_1996 a răspuns:

Eu una, 3 saptamani am reusit sa il ascund, dar cineva nu a tacut din gura si a spus, altfel mama nu afla.O sa ai dureri in primele 4 zile, nu poti sa mananci nimic din cauza dureri, nu poti sa vorbesti tare din cauza durerii, ai grija sa nu bagi mana murdara in gura, o sa trebuiasca sa bagi mana in gura pentru a strange piercing-ul, pentru ca se poate inghiti in somn.