Pai daca ai confirmarea prietenilor ca el se schimba cand te vede cam daa... ar simti ceva pentru tine, poate cu fata care este acum... ee doar asa la baza, sa nu fie singur.Dar daca iti zice atatea lucruri frumoase tine cu adevarat la tine si poate cu timpul o sa fiti impreuna.:*
Buna,eu cred ca el tine la tine.Dar deamu nu stiu daca el niciodata nu ti-a spus asa de sex ca doreste atunci inseamna ca el ii cu tine pentru ca tu il luminezi cumva .Cel mai bine ca voi sa aveti relatie dupa nunta mai ales la virsta aceasta.Nunta va demosntra cit el este de serios si cit de tare te iubeste . Daca el tine la tine mult atunci iti va spune ca daca iaca facem nunta daca nu si spune ca e devreme atunci e normal se gateste poate de aceasta. Daca el va fi gata sa te astepta un timp bun ca tu sa-l verifici atunci e foarte bine Sper ca ai inteles ce am scris si ai luat ceva folositor din tot ce am scris
In nici un caz nu e vorba de o casatorie aici.Sunt sigura ca nu va renunta la iubita lui chiar daca tine la mine...Cred ca e cu ea din interes.si asta e motivul pentru care nu o s-o lase...