Participa cu cea mai mare placere la bataie.Nu-ti bate capul de par si cum miroase.Nu o sa miroasa nici cum daca nu te dai cu tot felul de porcarii pe el. Spala-te inainte, nu te da cu nimic dupa si totul o sa fie bine. Daca te gandesti la prostii de genu cand ar trebui sa te distrezi pierzi toata distractia.Eu am fost in cluj si a fost mortal, PE DEPARTE CEA MAI TARE DISTRACTIE DIN VIATA MEA...
Mersi; m-ai facut sa uit de toate ( mai putin de teza )
Cu placere ORicand :* :* :* Nu te speria de teza.E doar nu test mai maricel si mai important.Inveti cateva lectii si gata Altfel,bucura-te de scoala,si nu "plange" pentru ca acum,asta e slujba ta, pentru care primesti salar (constand in ceva bani, o casa, un pat, mancare etc ) si tu trebuie doar sa inveti.Nu e mare lucru si daca citesti lectia 1-2 ori care v-a fost predata,o intelegi si la teza sau teste de genu nu mai trebuie sa inveti,sau cel putin nu asa mult Asta e, toti asteapta sa termine cu scoala, dar cand te apropii de temrinat liceul, si de pierdut timpul pe banda rulanta, iti dai seama ce te asteapta.Acu doar trebuie sa inveti 1-2 ore pe zi si ti-ai terminat treaba,dar du-te intr-un parc si stai si te uita,pe vreme buna,soare caldura,cand tu esti libera si tocmai ai iesit de la scoala,cati alearga prin oras cu masinile,spre,in timpul sau dinspre locul de munca si dati seama cat de libera esti pe langa ei.Tu acum bucura-te, distreaza-te si savureaza timpul, nu-l lasa sa zboare doar pentru ca astepti sa se termine scoala, pentru ca acum e cea mai frumoasa perioada din viata (gimnaziu+liceu) dupa la prieteni pleaca fiecare la facultate, si la lume incepe sa-i pese tot mai putin de tine. Bucura-te de anii astia de scoala pentru ca ai cel mai usor job si ai cel mai mult timp liber.Asa ca daca iei toate astea in considerare,teza e o joaca de copii,si ceva obligatoriu :* Invata pentru ca chiar daca acum nu-ti place acum,mai tarziu o sa-ti dai seama cat de important a fost, iar daca esti sarguincioasa, poate-ti deschizi sau ajungi sa lucrezi la firma mare ca de ex Farmec (firma Romana de produse de machiaj) ca director de ex
P.S. Sunt cei mai frumosi ani, anii cand cunosti prima iubire, si mananci pizza cand esti de serviciu pe scoala fara sa ai vreo treaba SAVUREAZA-I DIN PLIN
Sper ca te-am ajutat
Ceao :* :X