Pai nu te poate obliga daca tu nu vrei, daca te obliga inseamna ca nu te respecta indeajuns. Daca tu nu vrei nu e nici o problema, eu zic ca daca nu vrei sa nu te saruti cu limba
Dacă ai 10 ani probabil e scârbos. Ia incearcă şi mai vorbim.Cică scârbos.1997.hmm 13 ani...bine e scârbos dacă stau să mă gândesc.Eu mă pupam cu păpuşile atunci
Nu stiu cat de multe boli se transmit, nu prea imi fac probleme cu asta.
Nu e nici o problema ca nu vrei sa faci asta...si eu m-am lasat convinsa greu. Acum crezi ca e scarbos dar o sa te obisnuiesti dupa mai ales daca iti place baiatul.
Daca te iubeste o sa inteleaga ca nu esti pregatita si o sa te ia usor, daca se supara din motivul asta...clar nu te merita
Succes
Il iubesty?
si crezi ca e scarbos?
acum tu nu te vei saruta toata viata cu cineva pentru ca ti`e frica de boli?
mai bine te`ai calugari... e mai bine asa*
Sfatul meu este sa ii spui de problema ta su sarutul sa nu interpreteze gresit, crezand ca nu il saruti ( cu limba) pentru ca nu il iubesti sau ceva de genu
Prin sarut, chiar ci limba, nu numa ca se stimuleaza hormonii fericirii ci se imbunatateste si imunitatea organismului. Deci nici o problema. Problema e ca faci greseli gramaticale si ca nu face figura buna sa te saruti chiar de la prima intalnire.
Simplu. spune-i ca nu-ti place sarutul cu limba si ca tie iti plac mult buzele lui.ca tie iti plac saruturile ca-n telenovele.acele saruturi pasionale si emotionante.
La 13 ani eu nu mi faceam probleme din astea.La 13 ani nici nu stiam ce e ala prieten. Daca te pupi cu oricine, cu orice baiat care nu se ingrijeste, se pot lua o gramada de boli, nu numai hepatita.
Poate ca ar trebui sa mai lasi prieteniile astea la 13 ani...nu o zic cu rautate, dar pe la 18-19...nu te vad bine.In general asa se intampla, daca de la 12 -13 ani incepi asa, mai tarziu o sa fie grav, si tie o sa ti para rau, tu o sa ti da pumni in cap.
Uite cum e treaba...la 13 ani nu ti ti intalnesti alesul, printul din vis, este decat o chestie de moment, care devine obisnuinta, te desparti de unu, gasesti altu, si asa iti strici toata reputatia
Acum esti mica, poate nu intelegi ce vreau sa spun, dar cand o sa cresti, o sa ajungi pe la 15-16-17 ani, atunci poate o sa placi cu adevarat un baiat, poate o sa l iubesti, dar crezi ca unui baiat nu i plac fetele cumintzele, cele care n au avut "antecedente", care au o reputatie placuta, care nu sunt numite "bagaboante"care umbla din floare`n floare?
Poate o sa intelegi ce am vrut sa ti zic, si poate o sa ti fie de folos. Ia. o ca pe un sfat.