| Andra_7230 a întrebat:

Hello!
Mi-am amintit ca mai am si eu un vechi cont pe TPU big hug

Traiesc si eu o mica poveste de copila nebunahappy
Toata vara m-am plimbat prin fata unui tip(lucreaza pe langa locuinta mea)care din pacate era obsedat de mine, dar si de prietenele mele. Ne-a luat pe rand sa vada cu care s-ar potrivi, dar eu l-am refuzat din start happy. Celelalte doua prietene au schimbat cateva saruturi mai o imbratisare dar in acel moment nici voiam sa am o relatie cu el deoarece toata vara am stat cu alt tip ee asta s-a cam terminat cand am inceput scoala. Asa, acum de vreo 3 saptamani din intamplare am mers si eu cu una dintre prietenele mele la tipu care era obsedat de mine(cel care lucreaza langa locuinta mea) am tot vorbit cu el si am ramas in mod misterios fara nimeni in preajma. El m-a sarutat iar eu nu l-am refuzat, dupa acest episod ma suna in fiecare zii pana cand am ajuns la intrebarea " Vrei sa fi cu mine? " am ramas shocata dar i-am cerut cateva zile. timp in care il ocoleam dar intr-o zii minune happy fostul prieten era acolo uitandu-se la ceva am mers langa el ma pupat si am stat la o poveste happy dupa care seara pe mess mi-a dat impresia ca ar vrea sa ne impacam dar a2a zi era el si tipu` cu care se presupunea ca o sa incep o relatie dar m-am facut ca ploua laughing si am schimbat subiectul. Obsedatu s-a suparat pe mine iar eu l-am sunat si am acceptat sa fiu cu el, asa dar faza este ca eu am doar 14 ani iar el are 24 big grin. Ce pot sa fac? deoarece imi zici dupa 2 cuvinte ca ma iubeste si nu as vrea sa se supere pe mine pentru ca eu sunt o "rebela" care ar vrea ceva mai de pe la 18-19 ani Un sfat ceva?:d
eu m-am gandit sa fiu cu el cateva saptamani sau 1 luna iar dupa aceea din senin...sa ma evapor din viata lui? imi dati va rog frumos un raspuns love struck. Multumesc

1 răspuns:
| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Pai... e grava situatia 24-14=10 ani diferentathinking trebuia sa ii spui din START asta: "Imi pare rau, dar avem varste diferite, si nu ne potrivim. Putem ramane doar prieteni deoarece nu imi cam palce chestia asta. Eu vreau un baiat de varsta mea, lasa-ti obsesia...Cand zic asta nu te gandi la tine, ca nu o sa tii fie bine. Gandeste-te si la mine, ce varsta am, ce imi place. Suntem diferiti! Vreau sa ramanem doar prieteni"
si P. S.: 24 si 14?laughing daca se ajunge la o relatie serioase in care intra stii tu ce inseamna PEDOFILIE cu P mare!