anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! nu vi-a fost niciodata frica ca daca puneti o intrebare despre o persoana, persoana respectiva sa dea de intebare si sa-si dee seama ca ii vorba despre ea? laughinglaughing stiu suna stupid dar ...chestia asta ma impiedica sa pun anumite intrebari...

Răspuns Câştigător
| valy a răspuns:

Sunt sanse.doar 1 % ca cineva care nu are treaba cu tpu.sa dea de ea. dar daca e de aici de pe site.sunt mai multe sanse. dar nu iti fie teama.fiecare are dreptul la parere. e democratie.nu are de ce sa iti fie frica.nu iti convine ceva. da-ti drumu la gurahappy

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ba dalaughing
Pentru ca mi-am pus poza cu mine la avatarwaiting
Si tipul respectiv s-a prins ca era vorba despre el.Imi tot zambea cu subinteles si eu nu ma prindeam.Pana cand mi-a zis. M-am facut rosie ca o sfecla si am zis ca nu e adevarat.Normal ca nu m-a crezutoh go on

| InLove a răspuns:

Da, asta, ma intrebam si eu, adica, nu e nu stiu. ce intrebare dar, asta, ma cam impiedicat sa postez catceva laughing! important e sa nu dai prea multe date, si poate nime nu isi va da seama!

| Kenny a răspuns:

Nu, dar am gasit o intrebare care se referea la mine pe profilul unei prietene. laughing
Atunci cand vrei sa ceri un sfat despre cineva, schimba numele si un pic detaliile (dar continutul sa ramana acelasi).

| Cristina_2841 a răspuns:

Da mi-a fost teama aproape mereu dar incerc sa evit subiectele despre persoanele cunoscute