| KidutzuLuvv a întrebat:

Hello puppy dog eyes
va rog ajutati`ma si pe mine cu cateva sfaturi big grin
deci in seara asta cand am intrat pe mess... prietenu`l meu m-a bagat in seama, nu stiu ce aveastraight face era nervos ca si cum s-ar zice si tot imi zicea ca eu imi bat joc de el [ ma doare foarte tare pentru ca el crede lucrul astasad ] pe urma l-am intrebat ce arestraight face si mi-a zis ca eu am cevastraight face
si iar l-am intrebat ce are si tot acelasi raspuns mi la dat ca si mai sus raised eyebrows
si mi-a mai zis ca iese de pe mess [ ceea ce a si facut ] eu m-am dus pana afara... si cand am venit am gasit un msj de la el pe telefon " se pare ca am tinut degeaba la tine.oh go on" scria exact asastraight face dupa scurt timp am intrebat-o pe cea mai buna prietena a mea daca stie ce are el, am primit un raspuns de la ea care ma cutremurat, suna cam asa " ce nu este adevarat ca iti bati joc de el?raised eyebrows hai pa nu mai am chef de tine du-te si distreaza-te cu colegele tale" deci eu habar nu am la ce s-a referit dar nu cred ca ea a vorbit cu "el" pentru ca ei nu prea vorbesc ^^
acum nu stiu ce sa facsad sunt practic certata cu amandoi
ps: eu nu ma inteleg deloc bine nu colegele care imi zicea pr mea cea mai bunastraight face
va rog[-o< ajutati-ma si pe minestraight face daca stiti vreun sfat va rog dati-mil [-o<
thx! kiss

3 răspunsuri:
| KidutzuLuvv explică:

Wtf?straight face ce naiba zici akl aditilica raised eyebrows

| aditilica a răspuns:

Cred ca tovarasu tau o **** pe trietena ta rolling on the floor

| Poseidon a răspuns:

De acord cu aditilica dar trebuie sa mai adug faptul ca ii si place in fine eu fac pariu ca nu ai mai mult de 18 ani o sa treaca si mai fac pariu pe inca 2 chesti alea care le consideri tu nu prea bune colege o sa iti fie de folos si in 3 saptamana o sa iti gasesti un alt prieten pentru ca asa e la varsta asta...trece. toate trec. capul sus nu te lasa calcata in picioare