| Runa100 a întrebat:

Hello oameni ^^ Treaba sta cam asa pe scurt; acu' ceva luni eu si prietenul meu ne-am despartit (de comun acord, totul frumos, nimeni ranit) si am promis ca ramanem prieteni, dar nu ne-am mai vazut ...pana recent cand a inceput sa faca parte din grupul meu de prieteni.
Problema e ca e foarte ignorant si "sictir" cu mine indiferent de ce fac sau spun. Ceea ce nu e valabil si cu ceilalti din grup.
Intrebarea mea ramane : cum sa fac sa sparg bariera asta? Nu suport sa stam in acelasi loc si sa nu pot sa glumesc cu el. vreau sa fie totul bine si nu stiu cum sa ma comport.
Niste sfaturi? -preferabil de la cei ce au experimentat asa ceva. :3

Răspuns Câştigător
| Rainmaker a răspuns:

Buna Hawk!
Scuza-ma dar nu inteleg de ce te incapatinezi sa lupti pentru o cauza care pare din start deja pierduta.Nu cred ca acel individ mai merita vreo risipa de energie din partea ta.Tu il vrei, dar crezi ca el te merita? Ti-as recomanda sa-ti reorientezi eforturile catre alte orizonturi.Trateaza-l cu indiferenta, nu-i mai acorda atentie ca si asa nu o merita si ai sa vezi ca noua ta comportare o sa-i mai taie din "fumuri". Bafta!

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu cred ca el este inca putin afectat de despartire si de aceasta trecere de la cuplu la amici. Cam asa am fost si eu intr-o situatie similara. Cu timpul se va destinde daca tu vei continua sa adopti o atitudine intelegatoare si deschisa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea mai poti ramane prieten cu cel care ti-a fost iubit. Felul in care te privea acum cateva luni nu corespunde cu cel de acum. Acum trebuie sa te trateze ca pe o prietena. E o schimbare prea brusca si nu se stie de reusita ei. Eu zic ca ar fi bine sa incheiati de tot pentru a nu va mai face rau unu altuia.Deci nu mai interactionati, daca tot ati incheiat relatia...