| Freak_6887 a întrebat:

Hello! Pentru scoala, am primit o geanta neagra simpla iar eu as vrea sa o decorez cu niste chestiute si nu am nici o idee despre ce as putea pune pe ea. Aveti voi vreo idee?big grin

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insigne... poti sa scrii pe ea cu un pix [numele tau, numele altora etc.]... actipilduri... chestiaoare din astea funcky :d
fundita?batting eyelashes

| NUUSTIU a răspuns:

Poti sa ii pui insigne cu Smiley sau cu trupele tale preferate. Arata cool. Sper ca te-am ajutat.Bafta

| DeeVee a răspuns:

Niste insigne ar fi super.cate o jucarioara micuta sau un breloc cool la unul dintre fermoare(daca nu are fermoare il agati de bretea/bretele). cu un snur sau o atisoara colorata poti face minuni tongue

Sper sa iti fie de ajutor :*

Baby.ShiNe

| 愛日本 a răspuns:

Insigne, sau mai bine, duo la cineva din oras sa iti faca cu material!

| foxi a răspuns:

Depinde de varsta!

| gigiro a răspuns:

Foarte buna idee si foarte originala! Meriti toata stima. Mai intai trebuie sa vezi ce modele ti-ai dori si apoi sa vezi ce materiale detii. Poti confectiona flori mari din blue jeans mai vechi, flori din diverse materiale, buzunarase, etc pe care nu va trebui decat sa le lipesti cu super glue. Poti sa faci ciucurasi, in diverse variante-din stofa, din fire sintetice, chiar sfoara. Ai mii de variante, lasa-ti imaginatia sa zboare. Consulta si paginile dedicate lucrului manual, poate te inspiri. Exista posibilitatea de a face ceva cu margelute colorate, insirate. Dar cred ca cel mai bine este sa creezi TU, propriul model.Fii designer!

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Si eu am o astfel de geanta.Ataseaza-i insigne multe si colorate, poti scrie sau picta un model deosebit, poti sa cosi diferite modele, nume, litere cu ata colorata sau cum doresti, poti sa-i lipesti orice vrei tu.Ba chiar poti sa mergi cu geanta la acel magazinas CADOURI PERSONALIZATE, ii dai geanta si o poza, iar apoi ii atasezi orice.SUCCES SI SPOR LA LUCRU:*.

funditabatting eyelashesbig grinbig grin?

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Insigne Hannah Montana

| greenapple a răspuns:

Insigne. Pune fundite(cu un ac de siguranta), breloace, paiete poti lipi cu lipici pentru textile, sclipici etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-i agati insigne cu smily, brelog cu un adidas mic...