| PatriciaR a întrebat:

Hello people! Am nevoie de ajutorul vostru... Trebuie sa imi iau ochelari de vedere si nu prea am idee ce sa aleg (ma refer la model). Am cautat imagini pe net, dar nu prea am gasit ceva sa-mi placa.As vrea ceva mai potrivit pentru adolescenti.( am 17 ). mai clasici, rame negre. dar sa nu para de tocilari, totusi. Ceva de genul : file:///C:/Documents%20and%20Settings/lory/My%20Document s/glasses%20%20versace.htm... Astept sugestii, imagini. happy Multumesc!

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Recomand rame Paco Rabanne black xs (atentie, ramele de ochelari, nu parfumul, hehe). Mi-am luat si eu acest model desi eu nu ii port decat foarte foarte rar. Totusi mi se par eleganti, moderni, de super calitate si un raport calitate pret extraordinar.

http://kwiat-bg.com/? cid=17&NewsId=66

| PatriciaR explică (pentru TheAce):

Sunt draguti, intr-adevar eleganti... Nu stiu daca mi s-ar potrivi ( nu sunt exact ce cautam ), dar o sa ii am in vedere. Sau poate gasesc ceva asemanator. Multumesc happy

| TheAce a răspuns (pentru PatriciaR):

Anytime.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii face la comanda pe un cost suplimentar fi sigura, doar trebuie sa arati poza si te cheama cand e gata si dupa ce ti-au facut analizele oculare.