| AlcolicSmile123 a întrebat:

Hello. Sa trecem la subiect, problema mea este : corijenta ( nu stiu daca am scris bine, pentru. ca nu am mai intalnit-o ) si probabil stiti la ce, la vesnica matematica. Nu stiu exact DACA raman, matematica e singura problema a mea, cu romana o scot bine, iar celelalte ma descurc f. bine. Intrebare: ce se intampla la corigenta? Adica, trebuie sa te duci zilnic in vara la scoala SAU doar trebuie sa te duci o zi sa dai un examen? E destul de jenant.
Apropo, am auzit ca daca ramai la aceeasi materie pe ambele semestre, ramai repetent. E adevarat?
Va rog sa imi raspundeti clar si sigur la intrebari!

9 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Pai inca nu s-a terminat semenstrul, inca mai ai timp sa eviti corigenta happy
Incearca sa faci singur problemele din clasa, asa vei descoperi punctele tale slabe.Te duci la profesorul\profesoara ta si-i spui ce n-ai inteles si o rogi sa-ti explice sau sa te scoata la tabla.Deasemenea daca ai colegi buni la mate roaga-i sa re ajute sa intelegi la mate si tu ajuta-i la alta materie(eu asa procedez ca sa inteleg cat de cat fizica)
Pai daca ai pe primul semestru 4 pe al doilea trebuie sa ai 6 ca sa eviti corigenta.Insa mai bine te stradui sa scoti macar un 5 pe semestrul asta ca sa fie totul in regula (te poate salva mult teza)

| AlcolicSmile123 explică (pentru zurick):

Stiu, m-am gandit si la teza, dar nu mi-a dat nici o sansa la geometrie adica m-a scos la tabla numai la ALGEBRA la geometrie ma descurcam de un 6-7. Ma rog, profesorul fiind director, pune 1 punct in plus la toate lucrarile chiar si la teze.
Nu e rau, dar nu are rabdare.

| zurick a răspuns (pentru AlcolicSmile123):

In ce clasa esti?

A 7-a De ce conteaza?

Pentru ca-s a 7-a si daca vrei te pot ajuta la obiectul asta.

Pai, la geometrie le inteleg ( ariile ).
La algebra nu inteleg algoritmul, descompunerea e putin mai grea dar merge.

Lasa-mi id-ul tau prin mesaj si vorbim diseara ca acum trebuie sa plec ca am ore de la 12.

Ok

| Radu284 a răspuns:

In ce clasa esti? Sper ca nu mai mult de a 5-a, pentru ca ar trebui sa stii lucrurile astea...

Daca ramai pe amandoua semestrele, sau daca media pe amandoua semestrele este mai putin de 5, ramai pe vara. Daca ramai pe vara, dai un examen (prin august, cred). Daca il iei (5 sau mai mult) treci clasa, daca nu, nu.