| Danitz a întrebat:

Hello! Sa zicem ca ne lasam de masturbare. cel putin la baieti! happy E adevarat ca se intarzie ejacularea? Adica te lasi de masturbare sa zicem cateva luni pana la primul tau contact sexual. se duce acea ejaculare rapida? adica eu pot sa ma las usor, practic ff rar sportul ca orice baiat dar la 16 ani 1-2 min pana la ejaculare poate mi se pare putin.am citit ca e din cauza varstei adolescentine. dar nu ma simt eu bine.scrieti niste pareri pertinente la ceea ce am zis.nu ziceti sa stau departe de chestii sexuale.stiu bine sa fac asta.

REZUMAT : Nu am probleme cu masturbare exagerata ci cu timpul pana la ejaculare.1-2 min la varsta mea mi se pare putin (16 ani). si daca intrerup masturbarea cateva luni sau nu stiu cat pana la primul contact sexual se mareste timpul pana la ejaculare? sa spuna cei care practica sportul...creste timpul de masturbare direct proportional cu varsta?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca, stai mult si trec acele luni cand vei face sex si la 1 minut poti ejacula, mai trebuie sa exerseziwinking.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista niste reguli direct-proprtionale. sanatos este sa incerci sa prelungesti timpul pana la ejaculare in timp ce te masturbezi. Adica sa te abtii si sa inveti sa te abtii.

| Ciprian a răspuns:

NU, nu este adevarat.

| katy a răspuns:

Totul se controleaza psihic. daca nu te gandesti ca trebuie sa ejaculezi, nu se va intampla devremetongue

| alonet a răspuns:

Niciodata muschi vaginali nu vor putea fi la fel de stimulatori precum pumnul tau si ca idee totul tine de mental si de imaginatia ta, ca idee daca te masturbezi folosesti foarte multa imaginatie si daca schimbi virtualul cu realitatea se accentueaza aceasta imaginatie si ca si idee cauta sa ai o prietena stabila daca tot vrei sa te apuci de pacatul curviei pentru ca ea te va intelege ca esti la prima data si nu va rade de tine ca atunci cand trebuie sa faci treaba de emotii nu ai cu ce happy

| Danitz explică:

Care sunt cele mai bune metode de a exersa prelungirea ejacularii? ar trebui sa ma sperii sau ceva?

| Danitz explică:

Apropo.sunt ff dragut. big grin am avut multe iubite insa putin noroc de sex.winking fata din targoviste interesata? un PM facem schimb de poze ne cunoastem facebook chestii big grin dornica de o rel serioasa.