| Def a întrebat:

Hello :*. Se apropie ziua unei prietene, face 18 ani. Nu isi face majorat, ci ceva mic in familie. Din pacate, nu prea stiu ce sa ii cumpar sad. Funda:* pentru ideile cele mai originalee big hug

P. S. : nu vreau rama foto, bratari, ceva cat mai original si simpaticbatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| georgikk a răspuns:

Da intr-adevar sunt si niste obstacole neprevazute,uite am inca o idee,de ziua prieteni mele am taiat o bucata de geam (cu un soricel sau flex) si pe ea am scris un mesaj si am desenat un iepuras,sau am luat o bucatica de lemn si am sculptat in ea un mesaj ft scurt(mi-a luat ft mult dar sa meritat),mai poti face si un caiet in care sa pui poze,sa scrii amintiri,mmesaje,sentimente,pareri despre viitor,nu stiu sa lipestia abtipilduri,fel de fel de inunatii sa mazgalesti cu ruf,oja, tot felul de chestii, trebuie sa ai imaginatie

4 răspunsuri:
| georgikk a răspuns:

O pernuta maree in forma de inimioara in care sa lipesti mullte poze cu voi,sau sa ii scrii o diploma in care sa-i spui exact ce inseamna ea pentru tine, Ii poti trimite si o scriosoare, sau sa ii cumperi un tricou simplu clasic si sa-l personalizezi cu o poza cu voi sau un citat ceva sa va reprezinte.am o imaginatie mare dar chiar nu imi vien acum...

| Def explică (pentru georgikk):

Sunt foarte bune ideile, la unele din ele m`am gandit si eu, insa nu stiu unde as putea sa fac toata astea tinand cont ca stau intr-un oras mai putin dezvoltat. Merita funda, insa vreau sa vad daca mai primesc si alte raspunsuri bune :*

| Def explică (pentru georgikk):

Foarte tare. M`ai convins ai funda love struck

| georgikk a răspuns (pentru Def):

Multumec mult! am vrut doar sa te ajut, stiu cume sa fii in pana de ideei si de imaginatie. Distractie placuta la petrecere!:X

| georgikk a răspuns (pentru Def):

Da intr-adevar sunt si niste obstacole neprevazute,uite am inca o idee,de ziua prieteni mele am taiat o bucata de geam (cu un soricel sau flex) si pe ea am scris un mesaj si am desenat un iepuras,sau am luat o bucatica de lemn si am sculptat in ea un mesaj ft scurt(mi-a luat ft mult dar sa meritat),mai poti face si un caiet in care sa pui poze,sa scrii amintiri,mmesaje,sentimente,pareri despre viitor,nu stiu sa lipestia abtipilduri,fel de fel de inunatii sa mazgalesti cu ruf,oja, tot felul de chestii, trebuie sa ai imaginatie