| andreipop097 a întrebat:

Hello! Sunt Andrei, am 19 ani si am cateva probleme.
De ceva timp(in ultimele doua luni, e din ce in ce mai grav) nu imi mai place de mine, deloc. Inainte parca era altfel, acum totul s-a schimbat. Nu imi place fata mea, am nasul foarte mare. Simt ca merg stramb, cracanat.

Si hainele, parca stau pe gard, nimic nu se mai aseaza bine, geaca imi face umerii mari, e prea larga, blugi ba sunt prea mulati, ba prea largi, nici un pulover nu se mai aseaza bine. Nimic nimic nimic!

Am ajuns sa ma izolez de toata lumea.

Mi-e frica sa cunosc persoane noi, nu cred ca ar gasi ceva interesant la mine, nu stiu ce subiect sa abordez.

Cand vorbesc cu cineva pentru prima data la telefon sau fata in fata, mi se pune un nod in gat, abia respir, ma balbai.

Mi-e frica sa intru in magazinele aglomerate, simt ca toata lumea se uita la mine, ma studiaza, rade de mine!

Simt ca toata lumea mi-e superioara.

Cum pot trece peste aceste momente?

3 răspunsuri:
| Metalbrain a răspuns:

In momente de'astea, un mic grup de pretenasi ar fi cel mai folositor lucru. Nici eu nu ma simt prea bine in pielea mea, dar atunci cand socializez si ma distrez uit total de asta. Incearca sa te gandesti ca nu este nimic in neregula cu tine atunci cand vine vorba de exterior sau fa ceva care sa iti distraga atentia de la "gandurile negre" happy

| MenταLµ a răspuns:

Nu te teme. Vorbeste cu toti fa-ti prieteni.Sa nu iti pasa de ce spun alti.Ai curaj nu se intampla nimic.Succes.

| anonim1795 a răspuns:

Hmmm... gaseste-ti o fata care sa te ajute sa treci peste asta big grin o iubita adevarata si o vorba dulce vei uita definitiv si o sa ai mai multa incredere in tine:X:X succes si ai grija de tine... si sa nu iti fie frica big grin toata lumea se schimba si eu am 17 ani si nu imi place cum arat dar incerc sa trec pese asta am prieteni e tot ce am nevoiebig grin:X deci succes pupika:*