| Kimy07 a întrebat:

Hello! laughing Sunt intr-o dilema laughing! Sunt din Bucuresti si am fost invitata la ziua unei colege de clasa! problema este ca ea e de bani gata, are tot ce isi poate dori o fata la varsta de 18 ani (urmeaza sa ii faca)! Adica pnm de cand sunt in liceu ea mereu a fost cea mai bine vazuta si respectata fata. doar pentru ca locuieste intr-o casa imensa in dorobanti, masini si toate lucrurile de fita! Cum va fi o mega party unde vor fi invitati tot felul de bogatasi, bla bla trebuie sa fac si eu o impresie buna big grin! ideea este ca nu stiu ce cadou sa ii iau pentru ca ea este foarte sofisticata si prefera lucruri de calitate foarte scumpe, haine nici nu ma gandesc sau alte lucruri de acest gen pentru ca ar fi total neinspirat! ce cadou ii pot lua? tinand cont ca ea are tot ce isi poate dorii! helpppppppppp puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| roxy21 a răspuns:

Sa-i iei o esarfa fetelor le place sa aiba cat mai multe sau un colier mare si ostentativ dar totusi de bun gust sau un ceas de mana chiar daca mai are vreo 3 pe acasa o sa-i placa pentru ca fetelor le place sa schimbe ceasurili sau bratarile in fiecare zi. Funda?

2 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Eu cred ca nu coteaza ce cadou ai sa ii iei daca are de toate! Conteaza doar gestul! Sa ii iei ceva simbolic, va prinde! Ceva traditional romanesc sigur nu au asa ceva! multa bafta! si distractie placuta!

| Marian99909 a răspuns:

I-ai o jucarie de la magazinele +18 si dai-o inainte de a incepe petrecerea, cand vezi ca vrea sa deschida cutia te tirezi in secunda 2 ca altfel porti ochelari de soare pe timp de iarna si nu e binehee hee