Draga Andreea...am citit povestea ta si sincer, ma cam socat! Nu e bine sa te bagi intr-o relatie intre cineva mai ales ca fata e insarcinata.Imi pare rau pentru tine.Gandeste-te ca nu esti prima si nici ultima care pateste asa ceva.Si eu am trecut printr-o chestie nasoala dar nu cu copil, sex (eu am parinti). Iti las id-ul meu anda_18_ale cu speranta de a te ajuta cu un sfat, o parere ceva.Nu merita sa plangi pentru un baiat, si nici sa mori pentru el! O sa rasara soarele si pe strada ta.Zambeste te astept pe mess pup
Acum cateva zile am avut aceasta problema cu o prietena de a mea.Se despartise de fostul prieten. a luat pastile. a incercat sa se omoare.reusisem sa o linistesc putin, si am primit un sfat de la o persoana mai in varsta si mai calculata. sa ii caut un psiholog. exact asta cred ca ar trebui sa faci pentru a iti reveni din socul asta. un profesionist cu care sa comunici si care sa iti dea cele mai bune sfaturi.noi nu avem cum sa te ajutam prea mult mai ales ca nu ne cunoastem. e un shok pentru tine ce ti s-a intamplat si daca nu ai posibilitatea sa apelezi la un psiholog.nu stiu.petreceti cat mai mult timp cu prietenele.incearca sa cunosti baieti noi.successi ai grija de tine.
E fosrte greu prin ce ai trecut si treci inca nu stiu cum sa te ajut mai ales ca ai mentionat ca nu ai o familie care sa te sprijine macarce sa zic incerca sa-l uitit sa-ti gasesti un prieten/a care sa te sustinaMulta bafta in viata:*
E fosrte greu prin ce ai trecut si treci inca nu stiu cum sa te ajut mai ales ca ai mentionat ca nu ai o familie care sa te sprijine macarce sa zic incerca sa-l uitit sa-ti gasesti un prieten/a care sa te sustinaMulta bafta in viata:*Pacat ca fetele ca noi sufera ata din niste tampiti ca ei(baietii)ca fetele cuminti numai baieti rai atrag
Uni dintre ei asa sunt(vor sa para duri si de asta le ia fff mult timp ca sa recunoasca ce simt)cel mai bine ar fi sa-l uiti desi o sa fie greu...de asta eu nu ma las usor(pe urmatorul pune-l la incercare un pic dar nu prea mult ca sa nul pierzi da in nici un caz nu i te oferi pe tava)
Am facut atatea lucruri impreuna, orice imi aminteste de el, aveam mari sperante cu el, ii cunoastem parintii, devenisem ca si copilu lor. Nu stiu ce sa mai fac, il iubesc prea mult, cu toate ca stiu ca e un nenorocit si el mi-a recunoscut asta. Imi vine sa ma omor, ma distrus complet baiatul asta, mi-a luat ultimele vise, ma facea cu adevarat fericita, acum numai stiu nici ce imi place, era viata mea! Ptr el as fi facut orice, mi-as fi dat si viata pentru el, numai sa stiu ca ii e bine! El cu aceea femeie cu care are un copil, nu are nici un viitor, nu vor fi niciodata impreuna, chiar daca o iubeste, in acelasi timp o si uraste! Toata lumea spunea ca ne sta bine impreuna, plus ca multi i-au spus ca ar fi prost daca m-ar pierde...
totul era perfect, aveam atatea lucruri in comun, stilu vestimentare, muzica, gandirea, mancarea etc! parca eram una si aceeasi persoana, semanam enorm, pana si la fapte, vorbeam din priviri, ne placeau aceleasi lucruri, aceleasi hobby`uri, sarutul era perfect! Nu pot accepta ideea ca s`a terminat pentru todeauna, cu toate ca o jumatate din mine vrea asta iar cealalalta jumatate plange dupa el
croissant întreabă: