Complicat, foarte complicat
doar ca e o problema...cred ca el se simte "sufokat" de catre tine
nu-l mai baga in seama un timp sa vezi reactia lui. daca tine la tine va incerca el sa vorbeasca cu tine si iti va simtii lipsa. daca va face asta ai mai putea incerca sa va impacatzi dar daca nu, nu cred ca merita.
Chiar ca e lunga ...eu cred ca ar trebui sa ii aduci aminte de momentele bune din relatia voastra (sigur au fost multe)incearca sa il accepti asa cum este el si sa te adaptezi dupa comportamentul lui
Interesanta poveste
Ce pot sa spun. e greu cu asa un baiat
Incerca nu stiu sa nu il iei deodata cu chestii"da'mi o explicatie!"
Luati`va mai intai in vorba cu altceva.incat sa reusiti sa deveniti cei mai buni prieteni sau cel putin destul de apropiati. iar pe urma sa ii ceri niste explicatii.atunci va trebui sa ti le dea.si sa incerci sa deschizi si subiectul daca va mai puteti impaca. dar nu fi insistenta ia-l usurel
Cel mai bine e sa-l uiti! cautra sa-ti faci alt prieten si considera aceasta relatie incheiata.
Chiar daca nu vrea sa iti dea argumentele ca te'ai schimbat, tu continua sa i le ceri.nu are nici o logica de ce v'ati despartit.doar ca tu te'ai schimbat. dar nu stii cum.Pai daca zice ca tine la tine inseamna ca ai sanse ca sa fii iar cu el.Stiu si eu cum sunt leii . Si chiar e deranjant cand nu te baga in seama.deci intreaba'l iar cum te'ai schimbat si daca inca mai tine la tine. Daca zice ca nu, lasa'l.probabil cand o sa va intalniti in liceu o sa inceapa sa te bage in seama.
Diorrus întreabă: