| OchiiAlbastrii20 a întrebat:

Hello TotiPentruUnu, sunt noua pe'aicihee hee si vreau sa-mi fac niste prieteni noi. (aprox. de varsta mea)
Eu ma numesc Catalyna si am 14 ani.
Imi place sa ma joc la calculator, sa merg cu rolele, cu bicicleta, sa desenez, sa citesc si sa cant(vocal si la chitara).
Sunt sociabila, vorbareata si timida (foarte), uneori sunt tupeista laughing
Stiu sa vorbesc Romana (logic), Portugheza si Engleza.

Puteti sa va prezentati si voi in comentarii ca sa va cunosc mai bine-

15 răspunsuri:
| Petre90praga a răspuns:

Sczz ca te intreb cat e ceasul?

| DaReZon a răspuns:

Heyaa!

| Finlandianebuna a răspuns:

Cum esti timida dacă esti tupeista?

| ZK a răspuns:

Sunt cul.Dar nu-ți dau id.winking

| mgtow a răspuns:

Eu sunt un tip de 21 de ani, imi place sa ma descurc in viata si voi ajunge sofer pe camion in cateva saptamani, nu am timp de socializari pentru ca am multe hartoage de rezolvat cu scoala.

| Heys a răspuns:

happy16ani imi place sa stau pe calc (poate ne imi zici niste MMORPG careiti plac).
Pasionat is de desen si anime.Sunt destul de timid cu persoane necunoscute dar cu restul sunt ff sociabil.Stiu Romana si Englezarolling on the floor

| DennySa660 a răspuns:

Am 13anisori si 10 luni... ma numesc Denisa.Imi place sa ies cu prietenii,sa stau la calculator, sa radlaughinglaughing nu sunt deloc o fire retrasa, sunt sociabila, rad foarte mult(eu dau viata gastii), dar cand trebuie sunt foarte serioasa.Stiu romanalaughing si engleza cat se poate stii la clasa a8a.

| LonelyGirl01 a răspuns:

Anca,15 ani. Imi place sa ma uit la filme si seriale, sa citesc, sa cant, sa merg in parc, imi place ciocolata mult si sa stau pe 9gag.
Vorbesc romana si engleza. Sunt cam timida cu persoanle pe care nu le cunosc, dar cu prietenii nu.
Si am o intrebare: de ce Catalyna si nu Catalina?happy

| OchiiAlbastrii20 explică (pentru Finlandianebuna):

Sunt timida cu persoanele ''straine'' ca sa zic asa, cele care le cunosc de putin timp...dar sunt tupeista cu prietenii vechi...nush sa-ti explic laughing

| OchiiAlbastrii20 explică (pentru LonelyGirl01):

Pentru ca, Catalyna e mai. diferit (parinii mei au avut o imaginatie ''bogata'' cand mi-au ales numele, cel putin asa cred eu). laughing

| OchiiAlbastrii20 explică (pentru Petre90praga):

00:44 (unde stau eu e o diferenta de 2 h happy )

| Finlandianebuna a răspuns (pentru OchiiAlbastrii20):

Cred ca înțeleg ce zici

| Nadiiii a răspuns (pentru OchiiAlbastrii20):

Unde stai?

| OchiiAlbastrii20 explică (pentru Nadiiii):

In Portugalia

| IoanaIzabela a răspuns:

Cum bag pe cineva in lista de yahoo.com si cum gasesc pe cineva?