Este asa groaznic sa nu iti mai creasca piciorul? Este mai bine asa, sa ai un picior mai micut si mai delicat ca de printesa, nu ca de mamut.
Da.dar stii cat de greu este sa gasesc ceva gen tocuri/sandalute FARA sclipici? vreau macar un 37
Stiu,ca este destul de greu, dar nu ai ce sa faci.Eu cred ca nr de la picior o sa-ti mai creasca, daca zici ca ai doar 15 ani.
Da fac in octombrie...am auzit ca de la 16 ani si ceva incepi cu adevarat sa te dezvolti ..incep sa devin increzatoare
Si eu am avut problema asta pe la 13 ani.Cred ca eram cel mai mic din clasa.
In vara urmatoare am crescut chiar dintr-o data.Am ajuns printre cei mai inalti.
Mai ai pana la 18 ani, posibil ca vei creste dintr-o data.Ca sa favorizezi cresterea poti incerca un sport!
Mersi de incurajare sper sa fie asa, dar mi-am pierdut sperantele
Asa va fi.Vei vedea!
Vreau sa fiu normala, nu vedeta
Eu nu am spus nimic despre vreo vedeta!
Am facut inot..si am crescut in acea perioada, de fapt m.am dezvoltat ff fmult datorita acestui sport, dar timpul nu.mi permite.o sa joc basket la scoala daca nu.mi primesc o minge in cap
Buna ziua Andreea_Mihaella_1998.
Dupa calculele mele, este o posibilitate de 28.5% sa cresti cu aproximativ 3 cm. pana la 18 ani.In legatura cu masura piciorului 15% sanse sa creasca cu 1 numar.Bafta
Pe bune?! ce calcule sunt astea m.am descurajat de tot
Andrei67y5 întreabă: