| Herb a întrebat:

Hello TPU.

Am o colega la scoala. Si eu presupun ca ii place de mine. Cum imi dau seama mai amanuntit ca ii place de mine? Prietenele ei spun ca sunt cel mai frumos din clasa [ Asa spun prietenele ei laughing ] Ma rog ea e o fata care invata muult raised eyebrows Si eu nu prea invat, dar ma rog trec clasa laughing laughing. Mi-am dat seama la inceputul anului scolar dupa cum ma privea insistent, ma priveste pe la spate [ adica se uita dupa mine si eu nu o vad ], se inroseste la fata cand vorbeste cu mine, NU SE SUPARA CAND O CICALESC big grin. Eu asa presupun si colegii mei, si cei de la alte clase... [ Colegele mele cand o intreaba de ce nu se combina cu mine spune :
" Nu ma combin cu el ca nu-mi place de el. " ] =]] laughing Dar imi dau seama ca mine. Daca puteti sa ma ajutati. big grin Raman dator.

Raspundeti TPU.

Răspuns Câştigător
| Mysteriouss a răspuns:

Pai incearca sa te dai un pic la ea, sa vezi cum reactioneaza sau da-te la o prietena de-a ei, dar e clar ca te place!

5 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Fetelor nu prea le plac băieții care abia trec clasa, înțelegi ce vreau să spun...

| WolfGirl a răspuns:

Ai incercat sa vb cu ea despre asta?hee hee Si alta intrebare: Tu o placi?

| LoverholicRobotronic a răspuns:

Sfatul meu este sa incerci sa devii mai intai prietenul ei...sa vorbesti cu ea sa aflii mai multe despre ea, sa o ajuti pentru a-i dovedi ca iti pasa totusi de ea...dar ai grija sa nu para ca si cum i-ai da ceva de pomana; ci doar un ajutor sincer apoi vezi tu ce se intamplabig grin

| Herb explică:

Daa TPU vorbesc cu ea mereu si se inroseste la fata cand vorbeste cu mine e frumoasa arata bine nu e ca celelalte fete gandeste cu ce are intre picioare sau cu exteriorul. nu stiu ce sa fac ma dau pe langa ea vorbesc cu ea. Nu stiu cum sa-i spun ce sa-i zic.

| Herb explică:

@BiaSpars [ Pacat ca nu ma cunosti sa afli cine sunt, nu-ti mai da tu cu parerea daca nu aveai ce sa faci. De invatat invat dar nu invat cum invata ea. La asta ma refeream. laughing) big grin :* ]