anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU! Am o mica problema. Mama nu ma mai lasa cu prietenii afara, si e trist. SI nu doar pentru. ca a inceput scoala, ci si in vara cu greu ma lasa. Tot timpul cand o intreb daca ma lasa zice ca nu si de aia. Deja ma cert cu prietenii. Si degeaba fac curat, imi fac temele si toate, ca nu ma lasa, si daca plang, tot zice ca nu. Ce sa fac?sad. Ma apuca si acum plansul ca stiu ca din cauza asta imi pierd prietenii, si cel mai imp., iubitul.

4 răspunsuri:
| BIS99 a răspuns:

Acuma, depinde câţi ani ai. Dacă ai 8-12 ani nu prea ai ce să faci. Dacă ai peste 14 ani poţi să-i zici tatălui tău de problemă şi poate te va înţelege elwinking

| JustmeV a răspuns (pentru BIS99):

Fac 15 in cateva luni. straight face. Dar degeaba oh go on.

| BIS99 a răspuns:

Păi dacă ai 15 deja ar trebui să nu mai ţii cont de ce zice ea. Adică ea nu are servici? Tu nu ai cheile de la casă când pleci la şcoală? Când vii de la şcoală stai cu prietenii tăi, asta ar fi cea mai bună soluţie. Iar dacă asta nu merge, roagă-l pe tatăl tău, mai ales că faci şi curat happy

| Adelina004 a răspuns:

Incearca sa vorbesti deschis cu ei spune-le ca ai si tu o viata, ai prieteni de care ti-e dor sa stai cu ei, si intreaba-i :"asa va tineau si pe ei parintii, prizonieri..."si apoi poate ai sa le mai deschizi inima si te va lasa mai mult afara, dar gandeste-te ca ea doar isi face griji pentru ca adolescentii la varsta ta au multe in cap(P.S. si eu am acusi 15 aniwinking incearca asta si ai sa vezi... :* :*