Pai e cam complicat, tu intreaba-l direct pe el. Si spune-i ca nu stii de ce face asa cu tine si dupa aceea si cu alte fete din gasca, intreaba-l ce vrea. Poate ai norocul sa fie al tau Bafta, si la multi ani!
Hei.
Sincer, nu prea cred că te place.
Eu, de exemplu, în noaptea de revelion am pățit la fel.Stăteam cu un tip, ne tachinam, ne sărutam, ne-am plimbat mi-a ciufulit părul și toate astea.Eram amândoi amețiți și chiar dacă eu i-am povestit despre băiatul pe care-l plac și el despre fosta lui iubită (care e prietenă cu mine) am continuat să ne "jucăm" deși nu e nimic între noi, în rest abia dacă ne salutam.
Dacă doar la petreceri se comportă așa cu tine, înseamnă că e puțin amețit și are nevoie de afecțiune.
Totuși, ai putea să-l întrebi de ce face asta, sau măcar să-ți mărturisești sentimentele.Merită să încerci.
Multă baftă!
Buna.
E doar parerea mea, dar nu cred ca te place. Poate in acel moment a avut nevoie de putina afectiune si atat, insa nu strica sa-l intrebi.Nu ai nimic de pierdut.Toate cele bune.
Dar aproape la toate petrecerile se comporta asa. Ba chiar si cand ne întâlnim....doar ca după se comporta la fel si cu prietena mea. Asta ma confuza cel mai tare