| fuckbbi a întrebat:

Hello TPU!
Am o prietena, caruia ii pot spune orice, in care sper ca pot avea incredere, care mi-i ca o sora!
Totusi relatia noastra nu este chiar atit de fericita, atit de perfecta! Nefiind bazată pe incredere, adica am impresia ca unele lucruri nu le poate tine doar pentru ea, ceea ce si eu fac uneori! Cind imi mai scapa, insa stim sa iertam, pentru ca in 4 ani de cind ne cunoastem, am devenit foarte apropiate.
Cum existe foarte multi copii rai, e si normal, ca au incercat sa ne strice relatia, mintindu-ne, vrajindu-ne, spunindu-ne ca doar ne folosim una pe alta, ca ne vorbim pe la spate, ca ne aruncam cuvinte murdare, s.a.m.d.
Intr-adevar tin la prietena mea, nu o pot numi BFF pentru ca ne certam foarte des! Insa la fel de des ne si impacam! Asta este un plus mare in prietenia noastra.
In ultimul timp, am observat ca incearca sa faca tot posibilul ca sa ne certam, si nu inteleg de ce. Imi vorbeste rece, ma provoaca cu anumite cuvinte, cu anumite teme, fata de care stiu ca am o atitudine rea, si care nu-mi este la inima! Incearca sa-mi dovedeasca ca ea mereu a fost Miss si eu am fost Loser. Deci e ceva de genul asta! Ok, recunosc, ca dintre noi doua, ea are mai multe sanse la baieti, mereu ei ii atrag atentia, mereu sunt pe linga ea, din ce cauza si o invidiez un pic! Insa invidia trece foarte repede.
Sa revenim happy cum va ziceam, cauta sa ne certam, simt lucrul acesta, si incerc sa ma tin, sa nu-i spun niciun cuvint de la care totul ar incepe. Ajuta-ti-ma cum sa o iau, ce sa-i spun sa nu o supar, sau sa nu o provoc? Este ca o sora pentru mine si ar fi o lovitura daca as perde-o! Ajutorr :X

Răspuns Câştigător
| Dackvareder123 a răspuns:

Cati ani are? E pacat caci si eu am avut prietene/prieteni de treaba dar dupa o varsta au intrat la pubertate si i-au apucat fițele. Pai nu stiu, daca te mai supara poti sa-i zici De ce faci asta? Si o sa zica Ce? iar tu o sa-i zici De ce ma tot superi in ultimul timp, daca ai vreo problema spune-mi. Sper ca părerea mea te ajuta.

1 răspuns:
| deliqventa13 a răspuns:

Eu zic sa discutati direct ce va supara pe amandoua.Tot la celasi subiect veti ajunge in orice fel ati vorbi