| BellaMarie a întrebat:

Hello TPU! Am o prietena si ma copiaza la tot...Pana si telefonul vrea sa il aiba ca al meu I don't want to see
Ce sa ma fac?
Help Mee
Funda!

9 răspunsuri:
| Bellatris a răspuns:

Ar trebuii sa o iei deoparte si sa ii explici frumos ca ceea ce face nu e tocmai bine, ca isi poate atrage etichete negative iar pe tine te deranjeaza acest lucru.

| AdrianaSmileBă a răspuns:

Buna:*
pai discuta cu ea si vorbiti ca doua prietenehappy
si rezolvatihappy>:d<
succes:*:* sper ca vei rezolva cu ea:*

ciuss:*wave

fundapuppy dog eyes?

| ZuHuXχX a răspuns:

Pai...daca te copie la tot incearca sa faci un lucru ¨jenant" dar tu sa nul faci ea sa-l faca si ignoro intrebo de ce face toate astea. straight face

| ELaura31 a răspuns:

In prima faza toti ne enervam cand vedem ca cineva ne copiaza, dar daca stai si analizezi situatia realizezi ca este un lucru bun ca cineva sa te copieze pentru ca o face cu un motiv: vede ca esti mai bun/buna decat el/ea si vrea sa fie exact ca tine... un exemplu mai bun ar fi o vedeta/idolul/persoana pe care o admiri... vrei sa fi ca el/ea pentru ca iti place happy

| dreamgirl16 a răspuns:

Paythinking nu poti nici sa o jignesti! insa spune`i din cand in candsmug uite mie imi place ala.tie ce iti place? Am auzit ca modelul ala e mai interesant.hay sa nu ne mai luam la fel. thinking Sau ce stiu eu. spune`i sa aiba gusturi si mai diferite uneori chiar daca sunteti bff~!:*Nu incerca sa o jignesti. poate pur si simplu aveti aceleasi gusturi sau i se pare sweet sa aveti aceleasi chestii ca fiind bff`.da aveti un lants 2 la fel sau alte accesori si in rest vieti diferite e perfect.nu e bine sa iti copiezi prt intr`u totu~:*Bafta:X

| hordilaanamaria a răspuns:

Spune-i adevarul verde-n fata! Singur nu se va supara pe tine, daca iti este prietena adevarata. Succes!

| xD101 a răspuns:

Buna. M-i s-a intamplat si mie intr-un timp,prietena mea sa ma copieze la aproape orice si am vorbit cu mai multe persoane, iar acestea mi-au spus ca ea probabil vede in mine un exemplu si incearca sa fie ca mine. Probabil asa ti se intampla si tiestraight face stiu ca e deranjant, dar incearca sa vorbesti cu ea, sa o intrebi de ce vrea sa fie ca tine.
Sper ca te-am ajutat. happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce să-i faci dacă nu are personalitatea ei!? Nu este matură.
Pa, pa.

| LoveBellaLoveEdward a răspuns:

Sa stii ca este un lucru bun ca te copiaza pntru ca vrea sa vada cum este in pielea ta si esti ca un idol pentru ea. daca te deranjeaza poti sa ii spui sa nu te copieze prea meeu pentru ca te cam deranjeaza si mai bine spune-i face to face.