| Justacrazygirl a întrebat:

Hello TPU! am o problema cu o foarte buna prietena.Chiar daca ne cunoastem de abia un an, am devenit foarte apropiate, ca doua surori, faceam totul impreuna, mergeam la ea acasa, ne spuneam toate sentimente si secretele. De curand nu prea mai avem ce discuta, a aparut monotonia. Oricum noi mai cunosteam o fata pe care o consideram ca o simpla prietena, pana a ranit.o pe prietena mea iar eu m.am luat de ea. dupa aceea, prietena mea s.a impacat cu ea, si a inceput sa ma ignore, dar am trecut peste. Cand am avut nevoie de ea, s.a comportat foarte ignorant si ma ranit, si chiar daca ne, am impacat, tot s.a format o ruptura. Chiar daca mai sta cu mine si mai radem impreuna, tot o simt mai apropiata de cealalta fata si cand i-a spus a spus ca am bau bau. Deci ce ar trebui sa fac? ar putea sa fie doar o faza trecatoare prietenia lor? ( tin sa mentionez ca nu ma pot impaca cu fata cealalta ) chiar nu vreau sa imi mai pierd o prietena. dau funda.

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

Stii ce se spune "cine se aseamana, se aduna" - ar trebui sa iti pui problema asta. Daca 'prietena' ta se aseamana cu tipa aia, pe care tu nu o suporti? Ar fi ca si cum s-ar multiplica. Un cosmar, nu?
Ai grija. Depinde ce varsta ai. Daca esti pe la generala - pana ina clasa a 9-a, lucrurile se mai redreseaza cumva, dar pe cum se avanseaza in varsta, lucrurile astea sunt mai putin mofturi si mai degraba lucruri permanente.
Si eu am avut asa o fata, de cativa ani, si tot se intelegea mai bine cu o persoana dupa care eu nu ma prea omoram, si avea gusturi oribile, prefera pe cei care aveau un caracter groaznic. Incet-incet am incetat sa mai interactionez cu ea. Vazand ca eu nu sunt asa ca ea, cine stie ce prostii poatea face.
Asa ca, fi pe faza, iti recomand sa iti gasesti alta prietena.

1 răspuns:
| SkyPilot a răspuns:

Oamenii se schimba, interesele lor se schimba si tot asa prietenii se apropie sau se departeaza. Prietena ta e mai interesata de fata cealalta. Nu rupe prietenia cu ea, dar orienteaza-te catre a-ti cauta alta prietena.