Mie mi se intampla acelasi lucru. de vre`un an. doare groznic trebuie sa cumperi de la farmacie RIFAMPICINA sunt niste pastilute albastru cu rosu care se desfac si au in interior un prafulet maroniu- roscat. O pastila costa pana in 50 de bani sunt foarte ieftine si dintr`o pastila pui de vre`o 5-10 ori. uite cum se procedeaza : eu folosesc discuri demachante daa nu ai vata umezesti discul / vata cu rivanol apoi desfaci usor pastila si pui pe rana in partea cu unghia nu unde este rosu si stai cu ea de seara pana seara si iar pui alta :d. se va strange un puroi pe care il vei sparge. o sa dureze ceva pana va creste coltul iar dupa aceea nu-l mai tai. funda?
Du-te la medic... urgent!
nu te joci cu chestiile astea! daca infectia se raspandeste o dati in septicemie.si din septicemie se moare!
...si bunicamiu a patit la fel acum cateva luni, si doctorii i-au spus ca a stat prea mult cu infectia aceea la deget, si a dat in septicemie.si daca mai statea pana diseara putea sa moara!
nu te joci cu infectiile ...sunt foarte periculoase!
Si mie mi s`a intamplat chiar de 3 ori :p
m`am dus la doctor si mi-a taiat jumate din unghie inca am unghi deformata, dar nu mai am probleme succes!