| EduardPaul94 a întrebat:

Hello tpu..am o problema legata de fete..deci imi place foarte mult de o fata.i-am propus o relatie cred ca de vreo 3 ori.dar ea ma tot refuza pe motivul ca eu am fost interesat mai de mult de o prietea de-a ei foarte buna, ea stiind tot ce am vorbit eu cu prietena ei.Am intrebat-o daca asta e singurul motiv pentru care ma refuza si a zis ca da.Mi-a zis ca sunt simpatic dar ca nu am reusit sa o convingsad..si ca nu o sa avem nici o relatie si ca nu simte nimic pentru mine..si asta doar pe motivul ca am umblat dupa prietena ei cea mai buna.i-am explicat ca nu-mi pasa de prietena ei si am fost cat se poate de sincer cu ea..chiar imi place de easaddar nu stiu ce sa fac ..chiar vreau sa fiu cu ea.sa mai insist putin ce sa fac? va rog raspundeti cu seriozitate.dau fundita la cel care merita.

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Da,cred ca ar fi bine sa mai insisti un pic, dar nu foarte mult! Ca pana la urma daca nu te vrea n-ai ce face.Eu zic ca e cam exagerata oricum.Te cam respinge clar.Ar trebui sa ii zici si tu ca daca nu te vrea o sa incepi sa cauti pe altcineva, dar mai incolo nu va mai primi nicio sansa, asa ca sa se gandeasca bine.Bafta! happy

| ioanadragalasa a răspuns:

Ai putea sa incerci sa-i capeti increderea! Poti sa ii daruiesti o floare, un trandafir sau ceva de genul asta. Daca ai talente muzicale si sti sa canti vocal sau la un instrument, incearca! O vei impresiona! si inca un lucru care sa nu il faci! Din motiv ca ea te-a respins sa vorbesti urat sau sa o injuri! Nu vei mai avea nicio sansa la ea. Asteapta momentul potrivit si intreab-o! Poate la o discoteca sau ceva!

| Elly555 a răspuns:

Am mai văzut cazuri de genu, dar eşti sigur că nu te refuză pentru că prietena ei cu care ai fost, te place sau nu vrea ea să fiţi voi împreună că s-ar simţi ciudat? Trebuie să te asiguri de astea. Aşa, şi dacă mai vrei să insişti, dar nu foarte mult, atunci când vorbeşti cu ea să nu dramatizezi, să nu-i promiţi luna de pe cer (e o expresie, sper că te-ai prins) şi să nu-i spui că o iubeşti sau de genu, e imposibil din moment ce nu aţi fost împreună. Încearcă să îi arăţi partea ta sensibilă dacă o ai, şi sper că e aşa. Acum depinde şi ce fel de fată e, dar în general fetele sunt sensibile, şi îi poţi lua o floare, să-i dai o melodie făcându-i dedicaţii. Să fi alături de ea când e supărată, să o încurajezi, şi să-i spui tot ce simţi cu adevărat, fiind serios şi sincer. Mult succes!

| EduardPaul94 explică (pentru Elly555):

Chiar mi-a zis ca s-ar simti cam ciudat ..intai sa fiu cu aia si pe urma cu ea...dar eu cu prietena ei nu mai am nici o treaba..si nu inteleg de ce nu ii intra in cap trebuie astasad

| Elly555 a răspuns (pentru EduardPaul94):

Mă refeream că poate se simte ciudat prietena ei cea mai bună şi, din moment ce sunt prietene, cea de care-ţi place acum nu vrea să se certe cu prietena ei.

| marosana02 a răspuns:

Salut! Imi pare rau pentru tine, dar cred ca nu ar mai trebui sa insisti ata, deoarece ea spune desptre tine ca esti doar simpatic! Nu ajunge, gaseste-ti ala prietena!