| Mihaela_2326 a întrebat:

Hello TPU :*:* am o problema :-s deci la mine in liceu este un baiat care tot vine la mine si ma obliga sa il pup si cand ii zic ca decat pe obraz zice bine, si intoarce capu si eu nimeresc pe buze si mai mereu ma pupa pe gura... si el e mai golan asa adica se da la toate fetele dar de cand face chestii din astea cu mine nu l-am mai vz cu nici o fata si nu stiu ce sa fac adica ce credeti sa am o relatie cu el sau nu stiu... help pls :*

8 răspunsuri:
| anDa a răspuns:

Jocuri copilaresti. Isi ve reveni pe parcurs ce se va maturiza... cat despre viitoarea relatie, depinde de tine daca iti doresti.
Succes!

| Mihaela_2326 explică:

App dau funda :X

| oanawww45 a răspuns:

Sa ai o relatie cu el?! cu unu pe care il numesti golan?!? gurl... daca as fi in locul tau eu i-as zice : Dispari! Deacea pe mine nu ma place nici un golan ci numai baieti desteptitongue. Tie chiar ti-ar placea sa fii cu unu ca ala, sincer faci cea ce simti, nu o sa iti spun : ''Nu fi cu el!'' De obicei cand se da la mine un tip dinasta el nu il bag inseama ca nu vreau sa creada ca sunt iubita lui doar pentru. ca m-am uiat la el.

| Mihaela_2326 explică:

si am uitat sa va spun ca este foarte gelos cand ma vede cu cinvea zice : gen ia ma mana de pe ea sau ai grija happy

| DakotaRoyse a răspuns:

Asta e ca şi când un băieţel la grădiniţă vrea să atragă atenţia fetei drăguţe şi o trage de codiţe. Doar că după o vârstă se trece la chestii mai serioase tongue
Dacă te place o să treacă şi el la chestii mai seriose şi va lăsa glumele deoparte, dar dacă doar încearcă să-ţi capteze atenţia, tu să nu-l laşi, nu-i da satisfacţie, apoi te va lăsa în pace.

| FredFlintstone a răspuns:

laughing) asa facem si eu pana am primit una in bilutesad nici nu stiu de ce iol pupi laughing cu ce te obliga? si despre relatie depinde de tinetongue

| SweetLikeaLemon a răspuns:

laughing stii, scuza-ma ca iti zic, dar tu esti cam fraiera. si stii de ce? pentru ca din cate inteleg, tu nu vrei sa il pupi. pai daca nu vrei, nu il mai pupa, trimite-l in p***a ma-si si spune-i sa te lase in pace. si daca totusi il pupi, daca intoarce capul si te pupa pe buze, da-i un capac de-i zboara fata, sau un genunchi in. da, sub centura laughing si ii spui sa se potoleasca. si culmea, desi din cate se intelege, nu iti place sa il pupi deci probabil ca nici nu iti place de el, ne intrebi daca sa ai o relatie cu el sau nu rolling on the floor hai ca asta a fost culmea rolling on the floor ca si cum noi stim daca iti place tie de el sau daca nu iti place si sa iti zicem "fii cu el" sau "sa nu fii cu el"

| Mihaela_2326 explică:

Am uitat sa specific ca imi place de el happy scuze