| Aisha_8992 a întrebat:

Hello TPUhappy
Am si eu cateva intrebari legate de pierce-ul in ureche:
1. Daca-mi dau singura gaura, cu ce pot sa mi-o dau si cu ce pot sa "amortesc" locul ca sa nu doara prea tare?
2. Daca mi-o dau la un salon cam cat ar costa?
3.Se vede gaura daca nu am cercelul? Pentru ca nu as vrea sa afle parintii.

Atat.mersi:*:*

6 răspunsuri:
| Gabriella_7889 a răspuns:

Bunahappy!
1. Daca vrei sa. ti. o dai tu acasa ai nevoie de o sticluta de spirt, ac sare si vata si un cercel steril happy, iar ca sa nu te doara asa rau cand iti dai gaura in ureche freci cu sare urechea happy.
2.eu cand mi.am data ma costat 10 roni (100. 000 lei vechi) o singura gaura happy.
3.Primele 2 luni gaura este mica si nu se observa si daca nu porti cercelul 2-3 zile se va astupahappy.

| LLLLLLLL a răspuns:

Pai eu mi-am dat singura gaura.am amortit cu un cub de gheata, am dezinfectat cu alcool sanitar, cu acul de seringa am facut gaura, apoi am bagat un ac de branula sa mai maresc gaura, apoi am pus direct cercelul de aur.
trebuie miscat mereu sa nu se prinda acolo cu tot cu cercel, doare dar foarte putin. iar gaura... se vede, logic.
big grin

| pink96 a răspuns:

Sincer eu zic ca ar fi mai bine sa te duci la salon(10 lei gaura cu tot cu cercel) pentru ca este mai sigur, iar daca vrei ca parintii tai sa nu afle iti poti da parul peste ureche si nu o sa observe nimic big grin

| mleeky18 a răspuns:

HEY.Ca sa nu te doare freci foarte bine locul cu sare. Pui in spatele urechi o jumatate demar taiat.Iei un ac curatat in alcol sanitar. Ca atunci cand infigi acul in ureche sa intre direct in mar. Apoi scoti si pui putina vata si din nou freci bine. O sa simti o mica intepatura dar suportabilahappy. La un salon ar costa tot asa 10 lei, dar e bine si acasa, eu asa mi am facut si e totul ok. Dupa gaurire poti pune un cercel din aur sau argint pana se vindeca si apoi poti incerca si cu alte materiale care nu sunt valoroasehappy. Iar gaura da, se vede, dar poti incerca cum s a spus mai jos.cu parulhee hee succes

| kUuKii a răspuns:

Heii
1. Eu mi-am facut aseara singura. Locul trebuie amortit cu gheata sau sare.Ai grija sa dezinfectezi cu spirt locu unde vrei sa fie gaura si acul.
1. 15 lei o gaura
2.Da.Se vede putinstraight faceDar poti da parul peste urecchi ssau sa porti o bentitza.

Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am dat singura gaurile. Am 12, dintre care 8 mi le-am facut eu. Nu mi-am amortit urechea cu nimic, iar gaura am facut-o cu cercelul medicinal pe care l-am primit la bijuterie cand mi-am facut celelalte gauri. La bijutier costa 15 lei o gaura.