Pey esti la liceu, relatiile astea nu tin mult ( in cele mai multe cazuri) mai mult relatiile astea sunt de distractie. Depinde baietii de genu asta nu stau mult cu fetele si o sa te faca geloasa. Asa ca eu in locul tau as fi desteapta si as incerca sa ii fac eu gelosi sau mai bine zis sa nu fac tot ce imi spun ei sa fiu mai retrasa nu gata sa sar pe ei si sa ma bag in vorba atunci cand trebuie pentru ca asa vor intelege ca esti o fata desteapta cu capul pe umeri si decat sa stea cu o gloata de admiratoare sa le zicem eu cred ca te-ar alege pe tine si ar incerca sa te descopere.
Dar cum ti-am zis in cazul de fata amandoi te-ar face geloasa, eu l-as alege pe cel care sta mai mult cu o fata ( intr-o relatie), depinde si de cine crezi tu ca se potriveste cu tine. Si daca chiar nu dureaza mult atunci fi cu amandoi, inati cu ala mai dragut ca pe urma sa nu regreti, daca nu s-o putea sa fii si cu celalalt.
SUCCES :*
Aala care sta cu fetele o saptama cauta pzd asa ca ferestet de el daca nu vrei sa suferi
Mai bine lasa-l, nu vezi ce bou e ca umbla cu toate?
Vrea si el sa fie "macho"de aia se da el asa...
Zici ca te place? Mai gandeste-te.Asemenea baieti vor numa sa te... stii tu.
Fii puternica. Unul ca el nu te merita. Pun pariu ca esti o fata draguta si stai linistita o sa gasesti un baiat la locul lui(daca mai exista asa ceva)
Totusi, e alegerea ta!
Bafta!