| MisteryousGirl a întrebat:

Hello TPU. As avea si eu o intrebare pentru voi. In ultima vreme ma simt foarte singura. Nu prea mai am prieteni. Parintii mei sunt foarte duri in legatura cu scoala. Sunt in clasa a 9 a. Fac preg la matematica dar tot nu ma descurc. Parintii mei asteapta rezultate.Nu vreau sa ii dezamagesc. Prietenii mei nu prea mai stau cu mine. Ma simt singura. sad Chiar m-am saturat de singuratate. Oricum, nu vreau sa oblig pe nimeni sa stea cu mine. Poate ma considera enervantasad. Nu mai sunt fericita. Ce as putea face? Ma gandeam chiar sa devin emo.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Parintii tai nu sunt severi sunt doar exigenti. Uita-te in jurul tau si vei observa ca nu vor sa faci parte din aceea categorie condamnata la autosufocare prin neglijenta. Ei vor sa iti usureze drumul in viata, sa te vada sa vezi realitatea.Stiu ca in ziua de azi daca stii carte, daca ai o facultate esti nimic. Dar de ce sa iti tai singur creanga de sub picioare si sa te culci pe o ureche zicand ca o sa fie mai rau si sa nu lupti sa fie bine? Macar tie sa iti fie bine.Crede-ma ca e mai bine sa le pese de tine decat sa te lase ca o frunza in vant

| Tweetymrrr a răspuns:

Nu eti intr-o situatie atat de rea. Toti avem momente in viata cand ne simtim singuri sau marginalizati.Trebuie sa fie cineva care te doreste ca prietena. Poti sa te distrezi sa sa ai si rezultate bune la scoala.In plus scoala nu este atat de importanta ca viata ta. Vorbeste cu parinti tai cel imi bine si explica-le ca nu poti afce fata pregatirilor pentru ca nu ai niciun prieten langa tine. Te vor intelege sigurwinking

Răspuns utilizator avertizat
| kidddo14 a răspuns:

Toti trecem prin asta...viata nu-i roz si ai sa ai parte si de mai multe necazuri decat asta... emo? gandeste-te ca pe langa tine trec copii care n-au casa sau familie, care n-au ce manca, ei si copii aia care cersesc nu se gandesc sa devina emo, aia sunt copii necajiti

| Dany20 a răspuns:

Incearca si privesti lucrurile intr-o maniera mai pozitiva. De exemplu, incearca sa te simti bine atunci cand esti singura. Pai sa ne gandim putin... Daca tie nu iti place compania ta, altuia crezi ca i-ar place?winking Si apropos de scoala, parerea mea este ca nu trebuie sa te sufoci cu invatatul, cel mai bine este sa inveti atunci cand simti ca vrei asta, atunci poti sa acumulezi o cantitate mai mare de informatii cu usurinta. Si trebuie intre timp sa te mai si relaxezi. De prieteni ce pot sa zic... Daca iti sunt prieteni adevarati ar trebui sa te inteleaga, daca nu, papa si iti cauti altii. Si daca crezi ca este greu, iti zic din experienta ca nu este. Tot ce trebuie sa faci este sa fi mereu cu zambetul pe buze si sigura pe tine.Atragi multa lume. Greu este insa, ca trebuie sa ai grija ce prieteni/e iti faci, sa nu te traga in joswinking In concluzie, cum spunea Murphy,, Zambeste! Maine va fi mai rau"hee hee