anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU happy,
As vrea sa-mi dati un sfat. in dragoste laughing.
OK, deci din anul asta scolar m-am mutat la o noua scoala, plina de fitoase, baietii care umbla numai dupa ele, in fine. Faza e ca baietii nu le prea baga in seama pe fete(in afara de alea populare si eu nu sunt deloc una), dar de fiecare data cand vorbesc cu vreunul dintre ei imi acorda atentie, imi vorbesc frumos, nu dau semne ca-i enervez sau ceva( si nici nu cred ca arat chiar atat de rau daca prietenul meu cel mai bun a zis ca ar fi cu mine big grin ).Si o data am fost scutita de la sport impreuna cu un tip si i-am zis : "Vrei sa ne combinam?", iar el: "Da", eu: "La culori ma refer"... el : "Oh. ", asa am simtit ca intr-un fel se simtea dezamagit ca nu m-am referit la combinatu adevarat, dar eu nu am avut nici o relatie pana acum si nu vreau ca primul sa fie un mitocan care ma lasa peste 2 saptamanii ( am 13 ani big grin.
Si cealalta faza e ca daca m-as da cumva la vreun tip din clasa toate fitoasele m-ar barfii o luna sad. si de aia nici nu ma prea leg eu de baieti numai atunci cand fac ei prima miscare.
Okey, va rog sa-mi dati sfaturi, cum sa filtrez in mod subtil. cum sa vorbesc cu ei, chestii laughing.
Multam, funda big grin

1 răspuns:
| moatarbogdan a răspuns:

Draga,nu stiu de ce te intereseaza pe tine ce zic barfitoarele? tu sa fi fericita ca ai un prieten,date bine pe langa ei,intreabai cum se distreaza in timpul liber,incearca sa umblii numa cu ei si sai mai intrebi una alta, bagate si tu in seama, lasa barfitoarele in pace sa zica ceor vrea, fate ca nu-ti pasa ca daca vad cati pasa o sa te barfeasca si mai tare, cand ignori pe cineva doare cel mai tare

Mult noroc, sper sa reusesti