| florabianca42 a întrebat:

Hello TPU!
Ce dimensiuni trebuie ca sa fii fotomodel? Vreau sa stiu daca ma mai ingras si sa ma chinui sa mai cresc in inaltime.Am 1, 50 si 37 kg deci sunt slaba.
Dau Funda, desigur...
Multumesc anticipat...

Răspuns Câştigător
| CryssCrySta a răspuns:

Ma cresti in inaltime si sa te mai ngrasi un pic.

11 răspunsuri:
| DeeaLove4 a răspuns:

VivianKorea taciii arata bestial:Xstraight faceuita`te ce fata ai tu zici ca te-a calcat trenu:-s.
Pai ingrasate putin si ast sa mai cresti putin
Imaginea.arati bestial; xday dreamingincearca sa mananci poate de asta nici nu te inalti cum trebuie:*si cere sfaturile unuia care se pricepe da eu zic ca esti buna:*

Bafta:*

| RoXxy a răspuns:

Tre' sa ai peste 1, 70m, in jur de 50 kg si in talie 60cmlaughingIn rest...alea nu prea au forme:-P

| florabianca42 explică:

Uite nu va suparati dar nu v-am intrebat daca sunt buna acum ca stiu ca sunt mica, ci am intrebat dimensiunile ca sa stiu peste cativa ani...

| florabianca42 explică:

Mersi mult Nonameee si Biutza, pacat ca am acordat fundita la urmatoarea intrebare a mea raspundeti ce vreti si va dau funda ca mi-a placut prea mult raspunsul...

| GoLeZ a răspuns:

Nu ai cum sa te chinui sa crestilaughing))) cresti cat vrea natura

| Ariyana a răspuns:

1,50?!?!?!? Esti scunda.Un fotomodel trebuie sa aiba peste 1, 75.Masurile se presupune ca ar trebui sa fie 90-60-90.Dar niciuna nu are asa.Majoritatea au aproximativ 80-62-82.Uita-te cat de inalte sunt anumite modele, de ex:Anja Rubik(1, 79), Freja Beha Erichsen(1, 78), etc.

| DaveBatista a răspuns:

Un fotomodel are dimensiunile 90-60-90.

| VivianKorea a răspuns:

Pai tu nu realizezi ca esti pitica nu ai nici-o sansa trebuie sa ai macar 175 m si vad ca esti cam uratica asta-i realitatea accept-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai cel putin 1.70 inaltime, 50 de kilograme si dimensiunile 90-60-90.

| biutzaGiRl a răspuns:

Pai dimensiunile stabilite dupa criteriile de frumusete sunt: 90 - 60 - 90 asta inseamna ca de la talie in sus (piept) trebuie sa ai 90 cm, talia de 60 cm si de la talie in jos (fund) 90 cm. Cat despre inaltime, trebuie sa ai peste 1, 70m. De asta sunt absolut sigura. Sper ca te-am ajutat

| Ghefoo a răspuns:

Inaltate colo pe la 1, 65. cred. esti mica la inaltime